Kävin eilen siis Puumalassa mummelin synttäreillä. Liiasta istumisesta intoontuneena oli pakko lähteä vielä illalla hallille. Menin sinne 19 aikaan eikä muita näkyny...no, sopi mulle...pääsin ihan yksikseen riehumaan.

Hula teki luoksetulon seisomaan astiu ja taakse vapautus. Ruutu oikealle kovaa ja vapautus stopista. Metallihyppy ja naksautus nopeasta nostosta. Tunnari isolla kasalla ja Hula teki Röllit hienosti eli haisteli ja nappas heti oman kun tuli kohdalle. Ainii opetin Hulalle jalkojen pujottelua Tiinan pyynnöstä. Hula tykkää!

Rölli teki ruudun oikealle ja vapautus stopista. Luoksetulo maahan asti ja vapautus taakse. Metallihyppy ja naksautus paluuhypystä. Tunnari Röllisti Rölli sai sitten hiukan purkaa itteänsä juoksemalla pallon kera.

Ecalle naksuttelin maahan menosta joka ei ihan vielä ole varma. Istu ja seiso käskyt se jo suorittaa nopsasti kuullessaan sanan. Metallikapulan nostamista ja tuomista naksutellen. Hyppyä naksutellen, Eca hyppää yli ja kuullessaan naksun se käännähtää ympäri seisomaan ja odottaa namia   Tunnari tehtiin monella kasalla peräkkäin. Ensimmäisten kohdalla se malttoi haistella kolme kapulaa ja sitten herpaantui, mutta kolmannella kasalla se jo haisteli kunnolla ja toi oman...hieno mies  Muutama luoksetulo rätille ja hauska hyppy.

Mukavat treenit oli ja pitäs tehdä useammin...hih!