Taas mä kävin iha vaa vähäsen...Katja oli mukana auttamassa ensin mua ja sitten katottiin juttuja Ruskan kanssa :o)

Röllin kanssa luoksetulo, nouto, kaukot
* Luoksetulossa eka vaan pysäykseen asti ja sitten kokonaan. Koko luoksetulossa teki paljon paremman pysäyksen...kerrassaan upea! Voi hhhrrrrr ;o)
* Nouto...splääh...kyllähän Rölli sen tuo, mutta mutta...katotaan kuinka meidän huomenna käy saadaanko pojoja vai ei...
* Kaukoissa Katja oli Röllin takan huitomassa käskyjä. Rölli taas näki jotain juttuja ja katteli ihan minne sattuu ja mä sain sen köhimällä kattomaan muhun päin. vaihdot se teki hienosti.

Hulan kanssa luoksetulo, ruutu oikealle ,ohjattu vasemmalle, kaukot
* Luoksetulon pätkin ensin osiin. Palkkasin siis eka stopista, sitten stop ja maasta vapaa sitten kokonaan. Sitten tehtiin vielä yksi kokonainen... HHhhhhrrr ;o)
* Ruutu...no niin antakaa noottia. Mä lähetin Hulan ensin ettimään ruutua itsekseen ja palkkasin mega suuresti. Sitten otettiin alkuasema ja lähetin eka merkille ja ruutuun. Sika upeasti. Sitten otettiin vielä kävelykaavio. Perhanan Hula lähti Katjan kutsusta. Vein siis takaisin ja uusinnassa ei mitään. Hienosti sivulle seuraamaan. Voi vietävä, kyllä tämäkin liike jonakin kauniina päivänä on meillä vielä 10!!! ;o)
* Ohjattu. Eka lähetin merkille ja palkkasin pallolla eteen sillai et kapulat oli jo paikoillaan. Sitten tehtiin liike kokonaan ja Hula toimi sika hienosti tässäkin!!! :o)
Voi upea mikä mamma!!!! Ja sen poika mulla on  ;o)
* Kaukot Katja takana. Maahan-seiso hienosti, mutta meidän tämä uusi ongelma seiso-istu Hula menee maahan...käääk! Nyt varmaan kotona vahvistellaan vielä tänä iltana lihapullan voimin tuota liikettä. Muuten teki hienosti. Se on nyt muuten varmaan seonnut kun aloin opettaa Hulalle sitä, että sen pitää peruuttaa istumaan seisomisesta.
411925.jpg