Menin hyvissä ajoin, että ennätän ottaa koissujen kanssa jutut ennen ku ryhmäläiset tulee.
Ainii, kävin ottamassa palautus treenit Annikan kanssa maanantai iltana hyökiksellä. Tehtiin Hulalle tunnari samalla tavalla ku kisassa. Nyt vaa otin Hulan suoraan autosta, et se olis ihan pörhiksissään. No olihan se ku kissa pistoksissaan ;o) Tunnari kapuloiden takana oli merkki ja kapulat oli ympyrässä. Nyt Hula kuitenkin teki aivan täydellisen suorituksen. Sitten otettiin ruutu, joka meni niin ku varmaan arvaatte aivan täydellisesti sekin...huoh! Miksei se voi kisoissa pelittää kaikissa liikkeissä?
Röllin kanssa ei ollu oikein mitään mitä ois pitäny muistuttaa, että näin tehdään. Otin luoksetulon pysäytyksellä niin, että lihapulla lensi taakse :o) Sitten tehtiin voittajan kaukojen toinen osio istu-seiso-maahan. Poika alkaa olla aika hyvällä mallilla ;o)

Palataanpa kuitenkin Paijalaan ja eiliseen treeniin....

Hulan kanssa luoksetulo, ruutu, metallihyppy , kaukot ja tunnari
* Luoksetuloa tein pätkittynä versiona eli eka siirtymä ja palkka, toinen siirtymä ja palkka. Hula toimii! Viime kisoissa onnistui seisominen upeasti ja luulen, että se johtuu palkkauksesta...
* Ruutu oikealle...no niin, nyt se yritti tehdä niin ku kisoissa! Olin tahalteen laittanut luoksetulo merkit lähelle ja samanvärisillä tötsillä ku ruutu. Hula lähti kaartamaan sinne ja karjasin "EI!!!" Hula pysähtyi ja katsoi mua ja mä ohjasin sen vasemmalla kädellä ruudun suuntaan ja sinne se meni...hhhmmmm...sitten tein namikipon kanssa muutaman kerran. Nyt sain sen tekemään virheen ja pääsin korjaamaan.
* Metallihyppyä muutama kerta niin, että saan Hulan noutamaan haukkumatta ja murisematta ja vielä istumaan suoraan perusasentoon. Perusasentoja kapulan kanssa pitänee harjoitella kotona peilin edessä!
* Kaukot takapalkalla. Hula on edistyny toooooosi paljon aika lyhyessä ajassa. :o)
* Tunnarista tein ihan sika vaikean. Kapulat riviin päät melkein vastakkain ja omaa pidin kädessä vain pienen pienen hetken. Hula syöksyi kapuloille ja nuuskutteli läpi muutaman kerran, mutta ei nostellu yhtään. Sitten se katteli ympäriinsä sen näkösenä, että oiskohan se jossain muualla. Hula päätti kuitenkin vielä haistella ja tällä kertaa se nuuskuttelikin todella tarkasti ja toi oman :o) Nyt kun sais sille vielä kisoihin samanlaisen rauhottumisen siihen haisteluun...no lisää tällaisia harjoituksia varmaankin?

Rölli poika pääsi tekemään voittajaliikkeet. Ajattelin tsekata missä mennään...hiukan helpotetusti vielä tosin....
* Liikkeestä istuminen onnistuu ilman mitään kummallisuuksia, koska sitä on harjoteltu pienestä lähtien toisin ku Hulan kanssa...niiiiiii-i!
* Luoksetulon tein Röllilläkin pätkissä. Seisomisen se osaa, joten tein vaan yhden kerran palkaten. Maahan joudun auttamaan hiukan kädellä, mutta tippuu aika nopsasti. Hieno poika ja palkka lentää! Röllillä jää helposti kyynärät ilmaan, joten mun pitää ehkä palkata sitä paljon sinne maahan.
* Ruutu alkuun niin, että olin vieny Rölliltä salaa namikipon. Rölli meni ku ohjus ruutuun. Sitten tehtiin muutamia pysäys harjoituksia eli kävin näyttämässä Röllille ruudun takusta ja lähetin ja kun Rölli ruudussa "STOP" ja pallo lentääääää. Aivan mielettömiä pysähdyksiä. Perhana ku se alkaa vaan ennakoimaan muutaman kerran jälkeen. Pitää tehdä erilaisia harjoituksia ja erilaisissa paikoissa pysäytellä sitä. Mä mietin kanssa, että pitäisköhän mun pysäyttää se aivan ruudun takalaidalle jolloin se kisoissa ennakoisi ruudussa? Mitä ootte mielipuolta?
* Metallinouto...ei mitään vaikeuksia!
* Hyppynouto Röllistä aivan sika kiva juttu ;o)
* Tunnari me tehtiin vielä laudan kanssa kentällä. Rölli nuuskutteli upeasti omansa sieltä joukosta :o)
* Kaukoissa tehtiin vain se sarja mikä osataan kaukaa eli maa-istu-seiso-maa. Kata katto vierestä ja sano, että Rölli peruutti ainakin 10 cm...kääks! Tehtiin ilman takapalkkaa ni se pysy paikallaan...eli voitte päätellä kuinka suuri vetovoima on namilla ;o)
Jahas, siinäkös se olikin jo? Röllillä riittää samanlailla virta ja puhti tehdä ku mammallaan! Hyvä niin :o)
Aivan mahtavia öttiäisiä!!!

490690.jpg