Olin heilujen kentällä eka omien koirien kanssa vetämässä luokat läpi ja sit mulla oli kaksi oppilasta. Iiiihanaa oli olla ulkona ainut vaan, että koirat on ihan tajuttoman likasia!!! ;o)

Pekka käskytti siis mun molemmat koissut, kiitos Pekka :oD
Rölli eka voittaja läpi. Jäbä kävi aikasta kuumana ja tein Jessican neuvomaa käppäilyä...pikkasen rauhoitti.
* Seuraamisessa Rölli pikkasen äänteli, mutta yllättävän hyvä. Askeleissa se hiiltyy. En tiedä mitä pitäis tehdä. Taidanpa kysyä Jessicalta apua keskiviikon reeneissä.
* Liikkeestä istumisessa meni kun katoin taaksepäin ja oli ehkä hiukan levoton. Rölli odottaa selvästi namia kun kävelen ohi ja kääntyy siksi. Nyt siis namikippoa eteen!!!
* Luoksetulo seisomisessa valui vähän muuten hyvä! Sivulle mega vauhtia :o)
* Ruutu sika hieno! :o) Keskelle seisomaan, mutta meni vasta toisella maahan käskyllä. Rölli makasi kuitenkin varmasti vaikka Pekka huuteli käskyjä.
* Hyppynouto pureskelua lukuunottamatta hyvin. Rölli malttaa hienosti odottaa mun antamaa käskyä ennen ku lähtee.
* Metallinouto ihan mielettömän hienosti.
* Tunnarissa otti heti oman, mutta palautuksessa pureskeli taas :o( Hitto toi sen kuumuminen vie kyllä pisteitä ihan liikaa. En oikein tiedä kumpi ois parempi, yhteen pötköön vai puoliksi?!?
* Kaukoissa istu-seiso yksi ylimääräinen käsky, muuten hyvin.
Tällä suorituksella olisi tullut ykköstulos vaikka kenttä oli märkä ja litisevä ;o)
Suorituksen jälkeen juostiin Röllin kanssa syömään aamuruuan puolikas kissanruualla höystettynä.
Tein vielä namiruudun oppilaiden jälkeen muutaman tunnin kuluttua tästä reenistä.

Hulan kanssa EVL kokonaan putkeen
* Seuraaminen oli hiukan väljää ja vaisua, mutta kaikki perusasennot tuli tehtyä.
* Idarissa seisominen hyvä, istumaan ei meinannu millään mennä kun maa oli liian märkä, maahan extra hitaasti. Kovin löysä tässäkin...Hula oli ihan sen olonen, et splääh, jotain kivempaa kiitos... :o/
* Luoksetulo seiso hyvin, mutta maahan kaksi käskyä ja silloinkin näytti siltä ettei mene kun "tässähän on lammikko en voi...." Saas nähdä mitä kisoissa tekee kun nyt näin varovasti tuli taas. Tuleeko luotiakin kovempaa vai ravaako?
* Ruutu oikealle olikin sitten Hulan mieleen. Kun pyysin merkkaamaan ruudun muuttui ilme naamalla AIVAN TOTAALISESTI!!! Ihan kun joku ois laittanu vanhassa autossa ryypyn päälle pakkasella ;o)
Merkki upeasti ja ruuuuuutuuun tuhatta ja sataa. Upea stop ja maahan putosi. Kävelykaaviossa makasi rauhassa paikoillaan eikä edes hytkyny Pekan huudellessa käskyjä.
* Ohjattu siihen vaikemapaan suuntaan eli oikealle siiiiika upiasti! Silmät oikein kiilui innosta! :o)
* Metallihyppy varmasti ja kauniisti.
* Tunnarissa Hula varmisti haistelemalla kaikki, mutta oma tuli hienosti sivulle!
* Kaukot hitaan teknisen varmasti kaikki.
Olinpas tyytyväinen tän päivän loppuihin suorituksiin! Jännä, että Hula syttyy vasta lopussa. Alun liikkeet on kyllä kieltämättä aika raivostuttavan yksitoikkoisia!
Juostiin lopulla Hulankin kanssa kassille missä odotti annos omia pauja höystettynä kissanruualla :oD

Minttukin pääsi tekemään ruutua kun korajsin kenttältä tavaroita pois. Hitsi, että mummeli tykkäs. Se tajusi ruudun heti! Ja täydestä matkasta vieläpä!!! :oD

1360509.jpg