Mulla oli piiitkästä aikaa koulimisvuoro heilareissa. Oli mukavaa. Pääsin Röllim kanssa yhteen ryhmään ja oli hienoa huomata kuinka hyvin se toimii vaikka ympärillä on noin paljon vieraita koiria :o)

Tänään oltiin Maaretin ja Annikan kanssa Järvenpään rantapuistossa. Siinä oli tosi hyvin häiriötä ja katsojia ;o)
Hulan kanssa EVL läpi palkkaillen
* Paikalla oloissa ei mitään. Hassun näköinen kylläkin kun tuo turkki uupuu ;o)
* Seuraaminen oikein kivan tuntuista. Hula täpinöissään, mutta pysyi oikealla paikalla. Käännökset hienoja. Mulla on itellä jotenkin vielä kävely outoa, jos yhtään katon liikaa alas alan luikerrella ja sitten Hula väistää.
* Idarissa annoin "top" käskyn Hulaan päin ja liian kovalla äänellä ni se istui! WHAT?!? Otin uudelleen alun ja annoin käskyn oikean hartian yli niin toppas hyvin seisomaan. Istuminen tooosi nopea! Maahan kanssa hiensoti, etutassut sen kuin viuhahti silmäkulmassa ;o)
* Luoksetulo kivalla laukalla. Seisominen ei ihan seinään, mutta kuitenkin hyvin. Maahan Hula tippui ja jäi oikein jarrutusjäljet ;o) Sivulle hyvin.
* Ruutu vasemmalle. Upea merkki. Ruutuun tuhatta ja Hulan ominainen kierros oikean reunan kautta keskelle. Maahan meni täysin keskelle ruutua :o)))) Mun pitää muistaa kisoissakin vaan odottaa, että se kääntyy kunnolla mua kohti. Sivulle miljoonaa :o)
* Ohjattu oikealle. Tämä olikin sitten vaikea (tahalleen), Haettavat kapulat oli hhiekan värisiä ja keskimmäinen tummempi. Haettava kapula oli ruudun edessä. Hula kurvasi kuitenkin ensin keskimmäiselle, joka paistoi silmiin. Pelkkä "ei" ja uusi ohjaus niin löytyi. Uusi toisto ja onnistuminen upeasti :oD
* Metallihyppy pienellä kapulalla. Hula haukahti lähtiessään, mutta nouto oli TODELLA upea! Hula nappasi kapulan heti suuhun ja vauhdilla sivulle.
* Tunnarille Hula rynnisti, mutta haisteli oikein mallikkaasti ja toi oman :o)))
* Kaukot. Tää jännitti mua aivan sikana!!! Tein eka kerran 15m koko sarjan. Maaret katsoi Hulan kohdalla. Ainut missä Hula eteni ihan pikkuisen oli seiso-istu, se tuli kasaan eli etu- ja takapää molemmat liikkui. MUTTA SIIIIIKA UPEA! JESJESJESJES! Upea pikku mamma!! :o)
Ihan viimeiseksi Hula sai juosta miljoonaa ja tuhatta ruutuun syömään kinkkujuusto kupposen :o)


1857100.jpg

Röllin kanssa tehtiin;
* Ruutua merkin kautta ja suoraan. Juma, että se on kehittyny! Ruudussa maahanmeno on ehkä hiukan liian hidas.
* Luoksetulossa venytin matkoja kun mulle sanottiin, että pysäytän aina samalla kohtaa... Stoppi upea ja maahan liukui kuin äippylinsä. Vapautus taakse. Hieno poika :o)
* Kaukoissa mun pitää muistaa Röllin OMAT käskyt. Annoin vahingossa Hulan käskyt ja toinen raukka yritti tarjota mulle kaikkea mahdollista...suurimmaksi osaksi viimeksi harjoiteltua eli pää maahan.
* Idari oikein hienosti! Rölli alkaa rauhoittua! Tällä kertaa se pysyi aivan rauhassa. Kaikissa asennoissa   pään kääntyessä ei kroppa kuitenkaan pyöriny ja tassut pysyi rauhallisesti maassa :oD
* Hyppynouto Hulan pienen pienellä kapulalla loistavasti pureskelematta :o))))))
* Metallinouto yhtä loistvasti!
* Tunnarissa upea nenätyö, mutta pientä kapulan pyörittelyä lopussa.
Rölli pääsi kanssa lopussa ruutuun vetäsemään nannat kiposta ;o)

1857098.jpg