Käytiin taas Niinan kanssa MAH:lla treenaamassa aamusta. Pikkasen oli vaikeeta nousta sängystä kun piti pitkin yötä luuhata koneella...voivoi mua! Pieni kiltti häiriölapsi Anniina oli taas mukana

Rölli lämmitteli itsensä taas juoksemalla ympäri hallia pallo suussa. Sitten muutama seisominen ja askel seuraaminen. Niina käskytti seuraamisen. Sais olla paaaaljon parempaa, käännöksissä oikealle ja täyskäännöksissä Rölli kuplii ihan liiiiiikaaaa... Idari menikin sitten taas hienosti. Kaikki asennot napakasti ja suorassa. Seuraamaan lähdöt on hienoja. metallihyppy on sellanen minkä haluaisin Hulallekin, vauhdilla kapulalle, nopea nosto ja äkkiä takas. Luoksetuloa nurkasta toiseen. Hiisi mun kanssa kun en osaa käyttää ääntä. Rölli ei lähteny ekalla kutsulla. Varmaan ihan hienoa, että koira toimii hiljaisilla käskyillä, mutta kyllä sen ne pitää sentään kuulla. Rölli teki hienot stopin ja varsinkin maahanmenon se liukui, WAU!! Ulkona liukkaalla tekeminen teki siis terää, hih! Tunnari kusee. Rölli nosti oman, mutta jäi tuijottamaan Niinaa ja Anniinaa kun seisoivat kapuloiden vieressä. Voi perhana, eihän se nyt tollai sais häiriintyä vaikka seisois itse resitentti vieressä....ggggrrr! Välissä kaket missä ei taas mitään havaintoa häiriintymisestä. R kuunteli upeasti ja teki rauhassa asennot. Viimeseksi vielä uudelleen tunnari ja nyt oli paljon parempi.  Sitten R sai taas kartsailla pallo suussa.

Hula alotti tunnarilla ja voitte vaan kuvitella, että mulla oli jännät paikat kun kattelin Hulan menoa kapuloille. Virtaa nimittäin riitti! Hienosti Hula taas suoritti tehtävän. Idarissa odottelin Hula sivulla jonkun aikaa enne kuin Niina pääsi käskyttämään. Hula teki sen taas eli ei lähteny seuraamaan käskystä vaan istua nakotti. Onkohan se kokeessakin sama homma, että Hula unohtaa kuunnella käskyt kun sivulla on mukava vaan istuksia....harjoiteltavaa siis on! Luoksetuloa tein seisomaan ja maahan vapauttaen taakse molemmista. Hienot pyssärit! metallihypyssä Hula on hiukan liian innokas ja lähti taas haukulla. Liika into=haukku... ennen koetta pitää muistaa tehdä sen verran toistoja, että on hiljaa.  Kakejen maa-seiso-maa vaihtoja laatikossa 20 kertaa. Kyllä se tiedättekö alkaa löytyä! Idarin kulmasta toiseen merkille lähetyksiä ja voi hemmetti, että EI ONNISTU!!! Hula kaartaa aina johonkin muualle kuin sinne mihin pitäs mennä. Meinas palaa käämi, mutta sitten tein niin kuin omille oppilailleni aibna sanon: "AUTA KOIRAA!" Alkoihan se sitten taas sujua...huh! Lopuksi Hula sai purkaa paineita putkeen, kiertämiseen ja hyppyyn. Hula tuntui helpottuvan tällä.

Eca tuli vaan tekemään muutaman hypyn ja noudon. Olipas ihanaa tehdä yhden koiransa kanssa ihan ilman paineita Eca teki aivna sairaan hienon puukapula ja metallihyppynoudon, WAU! Tunnari tehtin ihan vaan piilottamalla yhtä. Mä en ole vielä aloittanut Ecan kanssa sivulle tuomista. Haluan, että E vaan hakee vauhdilla, ottaa nopeasti ja tuo mulle. Muutama pallon heitto ja sitten kamat pois ja kotiin.

 

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2010 JA MENESTYSTÄ KAIKILLE!

 

kuva: Birgitta Kaikkonen