Pidin ensin tunnin Jaanalle ja Sonjalle. Vitsi, että Sonja on kehittyny taitavaksi :oD Samaa rataa vaan jatkat ni sulla on sellanen kisa kone et muut alta pois ;o)

* Tänään tehtiin Röllin kanssa ohjattua helposti. Vahvistin merkkiä muutamia kertoja niin, että kapulat paikoillaan. Tehtiin muutama nouto ensin oikealle piiitkällä kaarella. Aivan sika magee kapulan nosto ja palautus purematta! Sam vasemmalle, ensin muutama merkin vahvistus ja sitten kaksi noutoa upealla kaarella myös tähän suuntaan. Nyt pitäis uskaltaa tehdä tää vielä liikkurin kanssa ;o) Se ei nimittäin viimeksi onnistunut ollenkaan. Joo, mä tiedän taikasana taitaa olla vahvistus....
* Idiootti, aivan mahtavat kulmat ja nopeat asennot. Rölli odotti rauhassa. Kehuin kävellessä rauhallisella äänellä joka tuntuu tyynnyttävän Rölliä :o)
* Tunnari kapulan nostoa maasta. Palkkasin rauhassa nostamisesta ja kehitystä tapahtuu koko ajan parempaan :o)
* Tehtiin myös onnistuneet kaukot ja luoksetulo takapalkalla. Niissä ei mitään mainittavaa kuin, että loistavasti ;o)

1303992.jpg

* Hulalla muutama merkin vahvistus. Vitsi, että se tykkää ;o)
* Kapulan nopeaa nostamista lelu leikillä.
* Luoksetulo takapalkalla. Upea vauhti! Pitää alkaa taas tekemään paljon niin, että palkka tuleekin multa vaikka takana ois kippo!
* Kaukot 3 metristä uusilla käskyillä ja tekniikalla. Vielä ollaan kartalla eli meni niin kuin opetettu...huiii... se taitaa onnistua tällä kertaa. Mun pitää vaan muistaa palata välillä lähelle muistuttamaan miten se tekniikka nyt menikään.
Sitten riekuttiin pallon kanssa :o)

797695.jpg