Oli aika kummallinen ilma...aamulla tuli vettä ja puolen päivän aikaan ukkosti ja iltasella sitten paistoi arska.. Meinas tulla kuuma paksut vaatteet päällä..

Hulan kanssa ruutu, ohjattu ja leikkiä
* Hitsi, Hula ei ole ikinä tässä kentällä tehny ruutua. Nyt se sen sitten teki ja hienosti :o) Tein vielä muutaman namikupin kanssa.

* Ohjattu ensin oikealle ja sitten vasemmalle. Molemmat hienosti.
Ennätin jo innostua ku Hulan kanssa näin hyvin....

Rölli olikin sitten ihan täysi pässi.....sen nenä vei sitä eikä mikään muu sujunu ku ruutu...mikä on toisaalta positiivista...mutta..voi ääh! Mitä jos se on tällanen kokeessa? Mulla meinas palaa hihat sen kanssa, joten vein sen takas autoon vähäksi aikaa. Tein vähä helppoja juttuja ja ruutua, joka onnaa päivä päivältä paremmin. Kotona vielä jankattiin noutokapulan kanssa. Rölli vedättää mua sen kapulan ottamisessa. Laitoin sille liinan, että pääsin puuttumaan kenkkuiluun. Yksi muistutus, että voin tehdä matkankin päästä jotain auttoi eikä enää pullikointia vaan kapula tuli kiltisti heti mulle. Aaaaahhhhrrrrrrggggghhh!
Huomenna vapaa päivä ku tää lähtee Habitare messuille ja jättää kiltin mamman ja pullikoivan pojan ton Minttu mummelin huostaan ;o)

372764.jpg