Huiii...kuuma päivä tuli taasen. Oltiin reenaamassa pekan avustuksella Niinan kanssa.

Röllin kanssa alotin, mutta poika päätti mennä tervehtimään Niinaa, joka tuli paikalle eikä kuunnellut...pääsi siis takaisin autoon odottelemaan. Toimi muuten hienosti! Ei yrittänytkään lähteä omille teilleen kertaakaan.
Otettiin siis tänään tunari, luoksetulo, kaukot,ruutu
* Tunnari melkein oikein ;o) Olin liottanut Röllin kapulaa lihapulla pussissa päivän. Tein käännökset ja Pekka vei mun kapulan laudan eri reunoille. Tehtiin siis laudan kanssa, ettei Rölli pääse nostelemaan väärää. Malttoi poika haistella hienosti :o) Tehtiin 3 kertaa ja aina eri suunnasta.
* Luoksetulo vain seisomiseen asti ja vapautus takapalkalle. Rölli ennakoi ihan vietävästi, mutta mun mielestä parempi niin kun läpijuoksu.
* Kaukot maa-istu-maa-istu ja vaputus takapalkalle. Nenämagneetilla sitten seisominen mukaan. Palkkasin naksulla ja se toimii. Rölli alkaa tarjota hyvin :o)
* Ruutu namikupin kanssa 30 metristä. nami paljon parempi Röllillä, koska se kiihtyy ihan tajuttomasti lelusta. Nyt saatiin jo muutama hieno pysäytys ruutuun seisomaan :o) Hieno mies Rölli!
Rölli oli aivan puhki näitten reenien jälkeen!!!!

Hulan kanssa merkki, ruutu, ohjattu, luoksetulon seisautus,tunari
* Merkki taas muovinauhoilla! Argh, että on vaikea! Hula on koko ajan sitä mieltä, että se on ruutu...kääk! Hangattiin sitä kutsun ja lähetyksen muodossa. Lopulta tarjosi jo puhdasta merkkiä :o)
* Ruutua läheltä ja kaukaa seisomaan ja palkka sinne. Ruutu oli taas IN!
* Ohjatussa Hula lähtee nyt vaan viistämään suoraan sinne keskelle...Voi perhana! Vahvistin siis suuntia ja onnistuihan se vihdoin. Onneksi pystyn ohjaamaan Hulaa vaikka se menisi väärään paikkaan...en kuitenkaan halua, että se alkaa aina kisoissa tarjota enisn keskikapulaa vaikka voinkin sen ohjata sieltä vielä oikeaan suuntaan. Nyt on vaan vahvistus reeniä ennen ensi tiistaita!
* Luoksetulo vain seisomiseen asti. Hulakin ennakoi, mutta parempi niin kuin läpijuoksu ;o)
* Tunnarissa Hula pinkoi kapuloille sekunnissa ja haisutteli pitkään. Vihdoin se toi kuitenkin oman. Alkaa hiukkasen hutiloida taas tässä liikkeessä. Onneksi malttaa kuitenkin haistella!
Hula ei väsyny yhtään...kumma pikku mamma ;o)

731456.jpg
Hula ja sisarukset Häjy ja Rita