Menin portille jo hyvissä ajoin ennen tuntien alkua. Röllin kanssa paikalla oloissa oli Maaritin Risty ja Tiinan Zara.

Ennätin vääntää Röllillä seuraamista, jossa pitkän paussin jälkeen onkin paljon hangattavaa. tein lyhyttä pätkää ja keskityin suoruuteen perusasennoissa ja käännöksissä. Johan alkoi taas tuntua mukavalle! Idarin asentojen nopeutta ensin ja sitten mini-idari. Hemmetti jätkä kuuntelee niin hyvin. Seuraamiseen idarissa kiinnitettävä enemmän huomiota. Käytävällä 35m luoksetuloa, Rölli tekee matot rullalla pysäykset, WAU RÖLLI! Kaket on niiiiiin upeet ja asennot niin napakat ja nopeat. Ruutua oikealla matkalla sivuttain lähetyksiä. Toinen suunta oli ihan pala kakkua, mutta toiseen suuntaan R rynnisti suoraan meijän halliin käytävältä...heh! Onnistui kosketusmatolle hienosti sit kuitenkin monta eri kertaa molemmista suunnista. Tunnari isolla pinolla, hetken jo aattelin et Rölli vaan ottaa jonkun. R kuitenkin haisteli ja löytyihän se sieltä, huh! Jumankekka et oli jäbä puolen tunnin väännön jälkeen väsyny.

Hula teki tunnarin suoraan mökistä tullessaan, se jaksoi keskittyä hirmu hienosti! Luoksetuloon pyysin käskytystä, Hula teki siis niin upean stopin, mutta lähti Maaritin käskystä...sit kauheeta ennakointia. Uusiksi alusta ja johan onnistui! Hieno likka Hula. Hitsit, että tossa matolla on kiva tehdä kun se luistaa betonia vasten Ruutuun kipolle ja ettei iohan niin helppoa olisi ni Zaran ohi piti puikahtaa. Hauska karvamato kiisi ihan kamalaa kyytiä. Hula teki kanssa mini-idaria, hienot asennot ja vielä upeammat mukaan lähdöt, ihana pieni mammukka.

Hula jatkoi sitten vielä eka tuntilaisten esimerkki eläimenä. Tehtiin peukun näyttämistä ja jalan yli hyppyä keratuksena. Uutena tänään ryömiminen, joka oli Hulasta toooosi kivaa. Tassun antaminen ei meinaa onnistua ihan niin helposti, mutta kyllä se vielä onnaa. Näytettiin tavaroiden ottamisen alkeet, jos ens kerralla päästäs sitten kännyköiden kimppuun 

Eca sai olla ensimmäistä kertaa esimerkki elukkana toisella tunnilla. Sillä meinas aina välillä keskittyminen herpaantua kun joutui vaan kuuntelemaan mun höpinöitä, mutta hienosti se teki heti kun alettiin touhuamaan!! Ecasta peukun näyttö on ihan superkiva juttu, se kun tykkää tökkiä nenällä..hih! Ryömiminen oli hauska uusi juttu mistä myös Eca tykkää. Ecalla onnistui tassun anto paremmin. Tvaroiden kanniskelussa päästään jo pitkälle tämän hepun kanssa. Eca teki vielä ruutuun juoksuja kipolle täydestä matkasta ja takaisin päin luoksetuloja.  Voi iik miten ihania koiria mulla on!!!!!