Tultiin kotiin herbalife istunnolta ja oli sellanen olo, et pakko päästä vähä reenaamaan..siispä nappasin pyörän ja koirat ja mentiin kentälle. Hienosti juoksivat Hula ja Rölli molemmat vieressä :o) Hyvä alkuverryttely kaikille.
Mulla oli mukana muutama matala tötsä ja kapulat.

Hulan ja Rölli kanssa samat ruutu, luoksetulo,hyppy,nouto,idiootti,kaukot
* Ruutu;
Hulalla otin merkkiä ensin muutaman kerran. Eka meinas lähteä kaartamaan ruutuun, mutta lopulta sika hienosti. Aika vaikeat noi matalat tötsät ruohikossa muuten! Sitten merkille ja siitä ruutuun, Hula haki tosi upeasti keskipisteen kun odotin liikettä. Kaikista positiivisinta oli kuitenkin se, että Hula irtosi niin hienosti vaikka ei nähny merkkejä.
Röllillä läheltä lähetyksiä ja kutsuruutuja. Vahvistin naksulla. Nopea jätkä oppimaan. Tänään otettiin siis pysähtymistä ruutuun käskyllä "stop". Upea ukko!
* Luoksetulo;
Hulalla takapalkalle vapautus maahan menon jälkeen. Voi apua, että se tekee upean luoksetulon. Nyt vaan kisoissa sitten katsotaan toimiiko se. En ole ottanu ainuttakaan suoraa luoksetuloa ja vauhti on säilyny mielettömän hyvin sopivalla laukalla! Vitsi, että oon ylpeä mammasta :o)
Röllillä ensin avon luoksetulo. Alkoi ennakoida, mutta tuli silti vaikka en kutsunut uudelleen. Vapautus takapalkalle. Sitten otin voin luoksetulon auttaen maahanmenossa käsillä ja vapautus takapalkalle. Hineosti :o)
* Hyppy ja nouto;
Hulalla viskasin metallin johonkin hornan hiiteen sinne ruohikkoon ja Hula etsi sen! Hiukan oli liikaa ääntä muuten upea!
Röllillä avon hyppy. Vahvistin naksulla. Nyt sillä kiinteä kontakti koko ajan muhun heti hypyn jälkeen. Nouto ensin normaali kapulalla sivulle palautus :o))))) Metallikapula kanssa hienosti sivulle. Voi jee, tästä koirastahan tulee jotain :o)))
* Idiootti;
Hula ja Rölli teki aivan sika mahtavan idiootin! Kaikki suorassa ja jäi heti!!!!
* Kaukot;
Hulalla aika läheltä, että sain seiso-istu meneen taaksepäin. Tässä on meillä sarkaa ja pitkälle. Muut menee aika hyvin, mutta seiso-istu on iha pyllystä :o(
Rölli meinas innoissaan tehdä vaihdot ennen ku ennätin suutani avata. Kun hiukan malttoi odottaa ni teki mielettömät hypyn kera avon vaihdot. Aaaah!

Aivan ihanat koirat mulla. Huomas kyllä taas ettei muutamaan päivään oltu reenattu...tuli persauksien alla.
Ai niin, voisin raportoida polvesta sen verran, että tänään kävelin eka kerran rappuset yhden kerroksen verran sekä ylös että alas...Vähänkö oli hieno tunne :o)

615070.jpg
Kuva: Jan Ahlstedt