Alotin Röllillä ja sillä, että tullaan autosta hiljaa ja rauhassa. Tällä kertaa meni vaan 20 minsaa! Edistystä ;o)
Otin pikkasia pätkiä seuraamista ilman käskyä ja Rölli meni hiljaa. Kakejen ekat nousut ja vapautus takapalkalle 20 metristä. Ruutu kolme kertaa kosketusmatolla maahan asti koko ajan matkaa pidentäen. Tosi upeat! Tunnarissa jäi haistelemaan jotain sirkus öttiäisen hajuja, mutta palasi työntekoon kun murahdin ;o) Rölli oli sen näköinen, että haistelen ihan vähän tässä vaikka en kyllä sais.... Otettiin pikkasen seuraamista käskytyksellä, Rölli oli hiljaa, mutta jotenkin vino....syykin sitten selvisi...se ontuu taas :o(( Maaret määräsi kipulääkkeille ja lepoon ja soitto fysioterapeutille.

Hula oli viritellyt itseään autossa ja hyvin kieppeästi esitteli taitoaan pyöriä kuin hyrrä niin, ettei oikein näe mikä siinä menee ;o)
Ruutu ensin hiukkasen huonosti. Hula kyllä teki, mutta pienen harkinnan jälkeen.... Ruudussa oli Röllin kosketusalusta ja Hula jäi sitä ihmettelemään. Toinen olikin jo taas ihan eri maata ;o)
Kaket istumisella aloittaen hienosti. Vitsi kun tää onnistuis nyt kokeessa samanlailla!!!
Tunnareille taasen haukulla, mutta malttoi haisutella ja kiva palautus.
Tehtiin lyhyet paikallaolot eikä mulla Hulasta mitään sanomista. Näin sen piilosta ja istuminen oli tosi kivannäköinen. Sulonen karvaton kojootti siellä möllötti kiltisti ihan paikoillaan. Paikal makuussa ennakointi ongelma joskus. Nyt hienosti odotteli mun käskyä :oD
Otin vielä muutaman merkin palkaten.

Hula on kyllä ihan super! Rölli harmittaa aivan vietävästi, mutta onneksi ikää on noin vähän :o)

1857098.jpg