Kiva ilma ja koirat pörhäköitä :o)

Röllin kanssa seuraamista,ruutu,luoksetulo,jäävät,kaukot,paikallamakuu
* Seuraamisessa palkkasin oikeasta paikasta. Rölli on kyllä kivan iso ja seuratessa tulee lähempänä jalkaa kuin Hula...en oo vielä onnistunu tallomaan sen tassuja ;o)
* Ruutu 30 m pallon kanssa. Vitsi, että jätkä lähtee hyvin ja suoraan! Tehtiin vielä muutama läheltä niin, että en vieny ruutuun mitään kävin vaan näyttämässä takareunaa ja lähetin. Kun Rölli oli ruudussa vapautin sen ja heitin pallon ruudun taakse. Toimii!!!
* Luoksetulo 20m takapalkalla. Otin muutaman pysäyksen samantien kun Rölli lähti ja muutaman kerran melkein puoleen väliin asti. Se alkaa toimia :o)
* Jäävät; maahan meno onnistuu jo todella pienellä käskyllä. Seisomaan jäämistä hangattiin muutama kerta, että sain sen hiukan nopeammaksi.
* Kaukot tehtiin kun kovin hässäkkä oli menossa ja Rölli teki ne toooosi upeasti. :o)
* Paikalla makuussa oli tänään musta lapukka ja Rölli katteli sitä kaula pitkällään. Toisella puolella oli merkkari hoffi, mutta se oli tuttu ni ei sitä tarttenu katsella...

Hulan kanssa seuraamista,tunnari,ruutu,kaukot
* Seuraamista Kata liikkeenohjaajana. Mulla oli tarkkausremmi Hulalla. Istumiset meni paljon rivakammin ja sain muutenkin tarkkuutta seuraamiseen.
* Tunnaria ei oltu tehty 10 päivään. Hula lähti sika hirveellä vauhdilla kapuloille ja olin ihan varma, että nyt tulee ihan mikä sattuu. Hula kuitenkin haisteli hienosti ja toi oman..mä sitten aloin hillua jo kun se oli matkalla mun luo ;o)))) HIHI!
* Ruutu oikealle...hirviä häslinki siinä ympärillä. Merkille nätisti, mutta ruutu meinas olla hiukka kateissa ku siinä välissä pyöri muita koiria. Muutama kerta Hula meni nätisti ruutuun. Lähetin se muutamia kertoja ihan muuten vaan sinne ja heti Hula haki ruudun. Ihana pikku akka :o)
* Kaukoja otettiin aika läheltä ja halusin, että se peruuttaa seiso-istu liikkeen molempiin suuntiin. Onnistui ihan kivasti. Matkaa pitää vaan kasvattaa aika tavalla...hui! Ei mua näin paljoa ole tää liike sentään jännänny aiemmin. Viime kisassa se vaan meni totaali penkin alle.

396388.jpg