No niin paistaa se aurinko välillä risukasaankin ;o)
Eskosta olikin vain huohotinputki irronnut bensatankista eikä juuri kummoinen homma korjata ja vaihtoipa kiltti korjaamon setä mulle vielä öljytkin :o) Kyllä nyt taas passaa kaasutella eskolla :oD

Siitä innostuneena meninkin sitten heilujen kentälle lumihankeen reenailemaan ja oli kyllä kivaa ja kylmää :o)
Miten voi olla mahdollista, että Hula ja Rölli toimii noin kivasti vaikka ollaan viimeksi reenattu viikko sitten tiistaina?
Hulalle tein taas kehän kokonaan valmiiksi. Palkkailin siellä täällä sellaisissa Hulalle vaikeissa kohdissa.
* Seuraaminen oli hiukka hankalaa kun lunta oli Hulan rintaan asti ;o) Hyvin tyttö kuitenkin pysyi mukana.
* Idari onnistui superisti! Palkkasin asentoihin jäämisistä ja mukaan lähöistä.
* Luoksetulo vauhdilla ja upeat stop ja maahan. Sivulle tulo oli ehkä hiukan mun makuun vinonlainen. Tein pitemmällä/lyhyemmällä matkalla sivulle tuloja suoraan...Hulasta super kiva reeni ;o)
* Ruudun merkille just niin ku pitää ja miljoonaa ruutuun. Kävelin palkkaamaan maahan ja palkka vielä sivulle tulosta. Ruutu vielä namikipolle vikana :o)
* Ohjattu lähti ruudun merkiltä. Merkki hieno, mutta se vasemman hakeminen tuotti tälläkin kertaa ongelmia. sain ohjattua kapulalle, mutta muutaman ylimääräisen lenkin jälkeen. Tässä pitää vahvistaa nähtävästi suuntia ihan jonkun verran! Oikea kapula oli ruudun puolella, mutta sen Hula toi ilman lisäkiekuroita :o) Ohjatut oli siis viety jo ennen Hulan kehään tuloa.
* Tunnarikasan olin vieny kanssa ennen ku Hula tuli kehään. Eksyi ensin reitiltä, mutta upeasti haisteli lumihangesta omansa ;o)))
* Kaukot takapalkalla upeasti :o)

Rölli pääsi kanssa tekemään pitkästä aikaa. Se on nyt ollut kortisoni kuurilla 15 päivää ja hyvin on parantunut. Ollaan jo lenkkeilty 3kilsan lenkkejä ja Rölli ravaa puhtaasti :o) Tänään se pääsi jopa tekemään tuttavuutta yhden terrieri herran kanssa kun oltiin menossa hakemaan autoa....mä yritin ohittaa sitä omistajaa, mutta se laski koiransa fleksissä meidän luo. Päästin Röllin sitten vaan irti ja pojat tulivat hyvin juttuun :o)))
Rölli teki pikkasen seuraamista, idarin, kaket ja ruudun.. Juma, että jätkä on supermies ;o))

290096.jpg