Pekka tuli auttamaan mua kisamaisen treenin kanssa. Kiitos taas Pekka :o)

* Seuraamiskaavio oli toooosi pitkä, paljon käännöksiä, pysähdyksiä, askeleita jokaisessa "askellajissa". Hula hiipuu ikävästi kun otetaan kisamaisesti...istumiset hidastui heti. Muuten teki tosi tarkkaa ja hyvää työtä. Pitää alkaa vissiiin seurauttamaan pitempiä kaavioita  ja niin, että palkkaa siellä täällä...säännöllisen epäsäännöllisesti ;o)

* Liikkeestä istu upealla vauhdilla taaksepäin!

* Luoksetulo hyvällä vauhdilla ja "STOP" käskyllä hienosti pysähtyi, taas vauhdilla eteenpäin ja hienosti maahan ja taas vauhdilla sivulle. Ihan ei ollu merkkien kohdalla, mutta paras luoksetulo varmaan puoleen vuoteen! :o) Itse tuomarina olisin antanu 8 tai 9 eli hienosti meni!!!

* Ruutu...voi, että toi elukka tykkää tästä liikkeestä. Käskyn saatuaan se menee ku pirulainen häntä tötteröllä ruutuun. Pysäytin ja Hula jäi aika etureunaan ja heittäytyi maahan käskystä. Kävin korjaamassa sen oikeaan kohtaan keskelle kävelykaaviossa. Luoksetulo seuraamaan vauhdilla ja intoa puhkuen.
Otin lähetyksen vielä muutaman kerran niin, että sain Hulan paremmin sinne keskelle. Se niin rakastaa tätä nykyään :o)

* Hyppynouto...meikkis taas heitti ihan mihin sattuu eli täysin vinoon ja varmaan 30m päähän. Hula kuitenkin teki niin vauhdilla, että ruoho oli rullalla jaloissa ;o)

* Metallinouto meni mun heitto paremmin. Hula nouti erityisellä vauhdilla tämänkin. Noutohullu mitteli...hihi!!! ;o)

* Tunnistusnouto kapula oli mulla n. 10sek ja kapulat oli pötkössä lähekkäin. Hula teki upeaa nenätyöskentelyä vaikka ensin näytti, että vauhtia on liikaa.

* Kaukokäskyt...oih voih..misää meidän maltti? Hula vaihtaa asentoa jo siinä vaiheessa kun näkee, että mun suu alkaa liikkua tai vedän henkeä. Otettiin muutamia sarjoja ja loppua kohden alkoi sitä malttiakin löytyä onneksi. Nyt huomaa, että mun pitää ottaa Hulan kanssa paljon enemmän kaukoja sarjana oikein epäsäännöllisen säännöllisesti. Palkka aina taakse, että saadaan Hulan ajatukset taaksepäin!

Kyllä toi Hula on upea nainen, kisoissa vaan voi olla, että vauhtia on liikaa ja sen takia tulee sitten niitä epäonnistumisia. Jos kuitenkin näinkin menee kuin tänään niin ykköstulos pitäs tulla seuraavasta kokeesta.

300684.jpg