Nyt joku sais kyllä ruoskia mua tän blogiin skriivaamisen kanssa...kun en vaan jotenkin muka ennätä??? Kokeen jälkee ollaa treenattu joka päivä jossain, mutta kun ei saa aikaiseksi kirjottaa tänee. Noh, pääasiahan taitaa kuitenkin olla, että mä ite tiedän mitä oon tehny...eix nii?

Tänään mä kuitenkin kävin treenaamassa ennen kouluttamista ja välissä ja lopussa Lähemäen kentällä. Siis niin iiiiiiiihana ilma kuin olla vaan keväällä voi, aurinko paistoi, kenttä oli kuiva ja jalkapalloilijoita oli paljon. Hyvää häirötreeniä!!

Meinasin tehdä Hulan ja Röllin kanssa EVL:n sillai äkkii läpi. Nyt huomasi eron kokeneen ja kokemattoman koiran kanssa... Olin levitelly kaikki kapulat yms valmiiksi kentälle ja sitten vaan siirtyilin paikasta toiseen ja lähettelin Hulan tekemään. Se toimi todella upeesti. Missään liikkeessä ei ollu sanomista. Loppuun kuitenkin halusin palkata Hulan luoksetulon pysäyksistä ja ruudusta, joten tein ne namikipolla. Hiano mammukka!!

Rölli seuraavaksi...noh, niin ku äsken totesin ei ollukaa möllikälle ihan niin helppo homma ku Hulalle. Seuraaminen, idari ja luoksetulo onnistui hienosti. Ruutuun meno matkalla oli sitten tötteröä toisen perään ja Rölli katteli niitä, mutta ei harhautunu. Ruudussa kuitenkin ensin takapää ulkona ruudusta. Jouduin ohjaamaan uudelleen. Rölli kuitenki kuunteli ohjauksen kivasti. Sit ajattelin, että teen vielä ohjatun sillai nopsaan alta pois....viimeiset kuulisat sanat..."mä ihan vaan äkkiä teen sen ensin..." Niinpä niin..merkille ihan jees, mutta oikean hakuun lähtiessä lähtikin mun selän takana olevaan ruutuun...kun otin uusiksi ni Rölli lähtikin luoksetulo tötsien luokse, mutta kapula ei vaan löytyny. Helpotin ja tein ihan helpon eli kävin näyttämässä ja siltikin Rölli oli aiiiivan sekasin! Sain yhden onnistuneen ja jätin sen hautumaan. Tunnariläjä joka oli maannu paikoillaan about 20 minsaa oli todella hieno!! Rölli oli muutaman tunnin autossa ja sitten otettiin uudelleen. Jouduin vääntämään sitä aivan hulluna ennen kuin alkoi sujua ja sitten tehtiin molempiin suuntiin pari onnsitunutta....HUUUUIH! Kaket ja metallihyppy jäi Röllin kanssa tekemättä oli sen verran sarkaa tossa ohjatussa..

Eca teki sivulla istumista, pientä pätkää seuruuta ja narulelulla leikkimistä. Sitä häiritsi aika paljon ne jalkapalloilijat varsinkin silloin kun pallo lensi sen edestä tai joku potkas oikein kovaa maaliin. Hyvää harjotusta pikku ukolle