Tää koko viikko on ollut aivan mieletöntä kun hanki on kantanut ilman yhtään upotusta. Ihan ku kävelis vetten päällä. Tänäänpä sitten katselin rämälässä kenttää, joka oli ihan löllöä ja päätinkin tehdä jotain ihan muuta. vein treenikamat viereiselle pellolle ja treenasin siellä. Tilaa ainakin oli! Eca oli tietty juossu puolisen tuntia rinkiä muitten kanssa ja oli aika löysä. laukkasi kyllä, mutta se pieni terä uupui.

* Seuruu tuntu tosi hassulle. Koko ajan odotti hujahtavansa hangen läpi. Onneksi hanki kantoi juostessakin. Palkkailin näteistä käännöksistä. E tuntuu todella kivalle!

* Luoksetulon matka näytti ihan sika lyhyeltä vaikka tein pitkillä väleillä. Palkkasin stopeista ja maatemenoista. Tein luoksetulo + ruutu yhdistelmää eri suunnista. Luoksetulossa on kivasti vauhtia ja stopit on mun mieleen. Ja nyt ei ollu mitään ongelmaa seisomisessa.

* Ruudun tein ihan sika vaikeaan paikkaan. Sellasen pikku saarekkeen eteen, johon piti mennä joka suunnasta eri tavalla...alamäkeen, ylämäkeen, kumpareen yli. Kumpareen yli meno oli tooodella vaikea, mutta onnistuihan sekin hienosti. Merkki kaikenlaisista kulmista ja välillä niin,et luoksetulo merkit häiritsi. kerran mutkalla, mutta muuten hienosti. E juoksee koko ajan vaan kovempaan, JES!

* tasamaanoutoa niin, että heitä niin pitkälle kuin jaksan. Vapautus sivulta kissanruualle. vauhti säilyy loppuun asti. Katotaas muutaman pv kuuri kissanruualle, jos vaikka auttaisi!

kaket jätin kotiin tehtäväksi. Niissä nyt vaan tekniikka kuntoon.
Eca tuntuu kivalle....nyt tietty alkaa jännittää kahta kauheammin!