Tänään taas yber kuuma päivä, mutta silti koirat toimi hienosti! Oli tosi mukavaa olla taas kerran siellä numerotaulun toisella puolella eli tuomarina ;o) Osallistujat tuntuivat olevan tyytyväisiä ja sainkin positiivista palautetta. Mukavalta tuntui :o)
Voittaja kolmikko teki upeaa työtä ja kehotin oikeisiin kisoihin.

Muutama tunti siinä vierähti kun asennettiin kehät, pidettiin kisat ja mätsäri ja taas korjattiin pois... Hula ja Rölli odotteli sen aikaa kopperossa, josta kaivoin ne esille.

Hulan kanssa ruutu, ohjattu ja kaukot
* Ruutu kisatyyliin ensin näytin ja Hula merkkas. Siirryin lähtöpaikalle ja pyysin Hulaa merkkaamaan merkin, jonka se teki hienosti. Mulla oli yleisöä...hyvä, koska jännitti ;o) Merkille hiukan hidasta laukkaa, mutta tiesi mihin menossa. Ruutuun tuhatta ja sataa ja vapautus lelulle. Saatiin aplodit...hiihih! ;o)
* Ohjattu eka oikealle, jonka Hula teki moitteettomasti. Vasemmalle se lähti haahuilemaan minne sattuu. Pysäytin sen kapuloille ja ohjasin toooosi läheltä vasemmalle. Uudelleen kun otin ni meni just niin ku piti. Hyvä mamma!
* Kaukot lelu takapalkkana. Maa-seiso-istu ja vapaa. Upeasti!

Röllin kanssa jäävät, nouto, kaukot
* Jäävät kaikki tänään nopeasti ja tarkasti suoraan. Palkkasin heittämällä lelun taakse.
* Noudossa hiukan mietiskeli ennen ku otti suuhun, mutta loppu siiiika hienosti. Uskaltaskohan tässä alkaa jo tuuletella? No, katotaas eka kisa ja tuuletellaan sitten jos on aihetta ;o)
* Kaukot maa-istu-maa-istu ja vapautus takapalkalle missä lelu. Toimii!

Siis mun voimat ei riittäny pidempiin reenilöihin...olin aivan puhki. Koirat toimi taas helteestä ja odottelusta huolimatta mielettömän hyvin. Tässä mitattiin taas sitä kestävyyttä ja tuntuu sitä onneksi löytyvän molemmilta!

Ainiin, Suomi voitti Kroatiassa EM kultaa!!! Mahtavaa upeeta. Onneksi olkoon kaikille :o)))))