Voi hurja! Vähänkö oli hienoa :o) Ulkona sataa vettä ja tuulee ja me saadaan treenata sisällä lämpimässä hallissa...voi wau! Tehtiin pareittain harjoituksia ja uusia naamojakin...siis mulle...oli paikalla.

Hulan kanssa otettiin VOI ruutu, tunnari, luoksetulo (splääh!), seuraamista ja paikallaolot

* Ruutu näkyi yllättävän huonosti ruskean kirjavaa mattoa vasten. Kävin siis ensin viemässä pallon ruutuun niin, että Hula näki sen. Lähetin ruutuun ja vapautus pallolla, joka takareunassa. Hulalla ylikivaa...haukahti kun lähti. Sitten lähetin ruutuun, pysäytin seisomaan ja heitin pallon taakse..taas haukahti. Jenni käskytti ruudun liikkeenä, Hula perhana varasti ensin ja pyysin sen takas. Toisella kerralla annoin Jennin käskyttää muutaman kerran ennen kuin lähetin. Hula meni hienosti ruutuun, pysähty aika lähelle etureunaa, käskin maahan (hienosti). Kävelykaavio ja kutsu (pysyi hienosti vaikka lo anto monta käskyä). Hula hiukka väsiteli teippejä matoissa. Otin vielä kerran niin, että Jenni vei pallon takavasemmalle. Hula pysähty siihen etureunaan ja vapautin sen pallolle. Sillä oli kivaa...kivaa...kivaa ;o)

* Tunnari oli ollu mulla taskussa jonkun aikaa about 10min. Jennin kapuloilla otettiin. Hula meinas ensin pyörähtää mun mukana ja jouduin sanomaan sille odota et pysy omalla paikallaan. Lähti ihan jees etsimään, mutta vauhtia oli taas liikaa eikä Hula malttanut haistella tarpeeksi pitkään vaan nappasi viereisen kapulan. Tehtiin vielä toinen hiukan lähempää ja nyt onnistui hienosti. :o)

* Luosketulo...splääh...splääh! Mä varmaan jotenkin välttelen koko liikettä koska se menee niin päin peetä aina. Hula vaistoaa varmasti, että olen epävarma ja tekee sitten omat ratkaisunsa. Nykyään Hula lähtee kuin tykin suusta, mutta pysähdy se ei! Kata sitten sano, että käsken liian kiltisti. Seuraavan kerran karjaisin "stop" niin kyllä Hula paremmin pysähtyikin. Toinen juttu mitä pitää kokeilla on, että vien Hulan takaisin siihen paikkaan seisomaan missä käsky tuli sillä tavalla Kata ja Jenni ovat kuulema saaneet pysähtymistä paremmaksi. Äh, oih ja voih...kisat lähestyy eikä onnistu!

* Seuraamista otin vain seisahtumisten nopeutta naksun kanssa. Upeasti on mennyt perille ;o)

* Paikallaolot. Jenni tuli Piitun kanssa ihan Hulan viereen. Otettiin ensin paikalla istuminen. Hula meni maahan..luulen kyllä, että se vaipui sinne koska Rölli oli vieressä ja Niina komensi sitä. Istua jökötti lopuksi tosi hyvin. Makuu meni upeasti vaikka jenni vapautti Piitun pallolla siitä vierestä niin Hula oli kuin tatti!

Huh! Mukavaa oli...mutta kyllä 1h on tooosi lyhyt aika vaikka meitä ei ollut kuin 5 treenaajaa. Pitää todellakin tietää mitä haluaa tehdä ja miten sen aikoo toteuttaa.

298421.jpg