...ihan aikuisten oikeesti! Nykyään huvittaa sanoa, että olen eläkkeellä..on aivan tautinen kiire koko ajan. Onneksi voin kuitenkin sitten levätä hyvällä omalla tunnolla kun alkaa kivut menemään yli ymmärryksen. Nyt on ollu kuitenkin pitkään jo tosi hyvä olla. Mikkeliin muuton jälkeen tahti sen kuin kiristyi. Koulutettavia on paljon ja mikä ihaninta kaikki on innokkaita ja motivoituneita! Tässä on vaan sellanen pieni ongelma. Mä en ennätä ite reenata ollenkaan tai siis ennätän, mutta en yleensä enää jaksa. Toisinaan, kuten eilen sain tilapäisen mielenhäiriön ja treenasin myöhään illalla. Kello taisi olla 23.30 kun lopetin Kieli ulkona Pääasia taitaa kuitenkin olla se, että koirat toimi uskomattoman hienosti. Olin siis eilen illalla saksalan rantapuistossa nurmella. Nurmi on paljon vaikeampi kuin hiekka noille pikku kirpuille.

Hulan kanssa tein ruutua molempiin suuntiin, joka onnistui upeasti. Hulalla oli virtaa kuin pienessä kylässä...hih

Ohjattu nouto molempiin suuntiin auttaen ja kapulat kauempana sivulla. Onnistui, upeeta!

Tunnari isolla kasalla oikein upeasti käyteltiin nenää Silmänisku

Kaket Hula väänsi kuin rautalangasta ja pysyi mielettömän hiensoti paikoillaan. Pitkästä aikaa se oikein mietti miten päin tassut laitetaan, ihanaa!!

Rölli pölli teki ruutua ja tunnarin. Ruutu oli ensin hiukan kateissa. Rölli lähti merkiltä samalla tavalla kuin olisi mennyt ohjatun kapulalle. Väännettiin sitten sitä kuntoon. Tunnarissa Röllillä samanlainen iso kasa ja Rölli herpaantui ja nappasi ensin väärän. Hhhmmmm...nyt rauhaa harjoittelemaan vielä lisää jäbän kanssa.

Eca teki kipolle ruutua joka suunnasta, hieno pikku ukko! Noutoa otettiin kahden lelun leikillä ja vautsi miten kivaa meillä oli! Taistelutahtoinen ötökkä Yllättynyt

Palataas vielä lauantaihin. Mä olin tekemässä toisen harjoitusarvosteluni Laukaalla Salme Mujuselle. Mä tein Salmelle jokaisen liikkeen jälkeen tarkan selonteon mitä näin ja mitä vähensin keneltäkin ja miksi. Tosi kivaa, Salme on ihan huippu mukava ja kannustava! Kiitos! Nauru

Torstaina meenkin tekemään kolmannen harjoitukseni Pieksämäelle Mauri Pehkoselle.

Nyt pyykkäämään ja hakemaan fillari matkahuollosta.

 

1038777.jpg