Iiiiihanaan lämmintä ollu muutama päivä ja päässy treenimään KOLMENA päivänä perä jälkeen! Vähäx siistiä. Joka päivä eri kaveri megessä. Kiitos Satu, Eeva ja Niina seurasta ja avusta! Kaikkina päivinä Ecalla EVL läpi ja Hulalla vain Z:aa.

Kolmen päivän saldo Ecalla:

* Seuruu parani huomattavasti! Alkuun oli paljon pomppimista ja lopussa vain muutama yliyrittämispomppu. Hieno Eino!

* Z Eca tykkää istumisesta! Tarjoaa seisomisen istumisena. En ole paljoa tehnyt käskytyksellä ja Eca menee hiukan varovaiseksi. E pitää sanoa paljon aiemmin mukaanotto käsky kuin Hulalle! Ihan hyvälle tuntuu tämä liike.

* Luoksetulossa E pyrkii lähtemään stopista liikkurin käskystä. Vauhti on suomenhevoslaukkaa, mutta mä tykkään pysähdyksistä!

* Ruutu molempiin suuntiin ihan maaliman hianosti! Mä oon kyllä ehken tehny tosi tyhmästi kun komennan E heti maahan. Noh kisoissahan sitten nähdään miten tyhmä oon... Sivulletuloa harjoiteltava kovasti! E meni Eevan sivulle seuraamaan...olihan meillä samanväriset treenivaatteet ja käveltiin lähekkäin.

* Ohjattu vaikeasti ja helposti. Ruudun vierestä ja ruutuun päin. Ecan merkki on ihan super! Ainut mitä nyt vois parannella on kapulan palautus!!! Oon liikaa het kertonu sille, että jee teit oikein. Nyt kun oon hiljaa ni E alkaa tsekkailla muita kapuloita. Tämän putkiaivon kanssa pitää tarkkaan miettiä kuin ja missä vaiheessa palkkaa.

* Metallihyppy voisi olla reippaampi, mutta kyllä se vauhti sieltä alkaa tulla.

* Tunnari epäonnistu ekana päivänä, mutta muut kaksi päivää hienot!

* Kaket E ryssi kahtena päivänä, mutta vikana hienot!! Ryssimisessä E jäätyi ja teki omiaan. Sisällä tehdään -mätykkääveivaaveivaa- juttuja 

* Paikallaoloja itekseen niin, että heittelin nameja ja leluja kentälle. Noh, nyt ainakin pysyi.. Jännittää kyllä koetilanne!!

 

Hula teki siis vain Z:aa niin, että käskyttäjä naksuttaa oikeasta asennosta. Ekana päivänä jouduttiin tekemään varmaan 10 toistoa, tokana päivänä 3 ja eilen ei sitten tartenu tehdä enää kuin se yksi ja ainoa!!! JEEEEEEE!!!

 

M&M kolmikko