Eli enstex oltiin tossa hyökiksen kentällä Virven tunnilla. Ja taas roppakaupalla extra hyvei neuvoja :o) Kirjotan ne tonne Virven tunnit sivulle :o)

Sitten siirryttiin heilujen kentälle. Niillä oli vuorossa tunnistusnoudon opettaminen ja Pekka pyysi mua tuomaan Hulan esimerkki eläimeksi. Oli mulle...niin ja tietty myös Hulalle kova pala seisoa ja tehdä töitä kun meitä ympyröi parikymmentä koirakkoa. Hula suoriutui tehtävästä kuitenkin aivan upeasti :o) Hieno mamma!

Röllin kanssa mentiin sitten siihen jatkoryhmään mikä opetteli tunaria. Tehtiin kaikkea kivaa ja Rölli toimi upeasti aika kovasta häiriöstä huolimatta.
* Tunari otettiin kahdella kapulalla. Tein sen sillai omaan tyyliin. Jaana otti multa kapulan ja laittoi vieraan siihen viereen. Mä halusin varmistaa, että Rölli tekee oikein ja menin siihen kapuloiden viereen ja pyysin Rölliä etsimään. Taasen pikku ukko teki oikein niin ku pitikin eli haisteli ensin molemmat ja otti sitten vasta oman suuhunsa. Taiiiiitava :o)
* Seuraamista ryhmässä ja Rölli pölli seuras kiinni jalassa eikä välittäny tuon taivaallista muista.
* Paikalla istumista, makuuta,jääviä kaikkia sekasin. Rölli toimii ei voi muuta sanoa :o))))
Kivat treenit, kiitos Jaanalle!

Hulan kanssa kisaryhmään. Metallihyppy, luoksetulo,paikalla istuminen,jäävät
* Metallihyppy ja Hula kiihtyy. Kokeilin niin, etten päästä ja Jaana vie...meinas aina päästä pikkanen älähdys. Miia sitten rivissä neuvo, että antasin Hulalle ennen hakemista makupalan sellasen isomman mitä se joutuu mutustelemaan ja vasta sitten lähettää tai ei lähetä. Tuota pitää kokeilla! Kiitti vinkistä Miia!
* Luoksetulossa sanoin Jaanalla, että provosoi ku Hula ennakoi...noh...ei se meinannu lähteä sitten mihinkään. Mikäs nyt taas? Otin vielä lopuksi muutaman suoran, et sain vauhdin takas, mutta ei...
* Paikalla istuminen meni taas oikein hienosti. Toivotaan, että onnaa myös kokeessa :o)
* Jäävät otettiin sillai hauskasti, et käveltiin vastakkain ja joka toisen koiran nokka näytti eri suuntaan. Hauska rivistö ;o) Hula teki kaikki oikein, taitava mamma! :o)

Nää tällaset erilaiset treenit on aina kivoja! Kiitos Jaana tämän kertaisesta kivasta!!! :o)