Ja taas sisällä tällasella mielettömällä kelilllä. Vuorot loppuu kohta ja ne on maksettu, joten reenataan!
Meillä oli tänään vieraana valokuvaaja Jan Ahlstedt. Hän kuvasi mitteleitä ja kleineja kirjoja varten. Siis jokaisesta koirarodusta tehdään oma kovakantinen kirja. Vähäx hienoa! Saatiin varmasti aivan pirun hyviä kuvia ihan muutenkin käytettäväksi!

Hulan kanssa ruutu, ohjattu, metallihyppy,luoksetulo
* Ruutu vasemmalle. Ensin taas vahvistin merkin ja ruudun kutsumalla sinne. Sitten lähetin ihan normaalisti. Kyllä se vaan niin on, että mitä enemmän vahvistat sitä varmemman koiran saat!!! Kiitos Kata :o)
* Ohjattu ensin vasemmalle, merkin vahvistin ja kapulalle lähetin suoraan (kapula kauempana kuin normaalisti). Tosi upeasti. Sitten oikealle, vahvistin merkin ja kapulan. Sitten tein normaalisti. Hula toimii!!!
* Metallihyppy tehtiin kaksi kertaa, koska valokuvaaja halusi hyvät kuvat. Hula teki mega hienosti! :o)
* Luoksetulossa seis ja palkalle, läpijuoksu ja seis, maa ja palkalle. WAU mikä nainen! Aivan upeasti!

Röllin kanssa hyppy,nouto,seuraamista
* Hyppy; voi vitsi että Rölli on nyt mieltyny tähän liikkeeseen! Se kun näkeekin esteen niin yli mennään ja vauhdilla :o)
* Nouto sattui huonoon hetkeen. Hirmuinen hässäkkä ja Rölli pyöri kapula suussa iha äimän käkenä. Toi sen kuitenkin sivulle hienosti. Otin vielä toisen normaalin noudon toho sivulle. Upea! Otettiin vielä hyppynouto ja Rölli tekee senkin ihan kuin vanha tekijä :o)
* Seuraamista valokuvaajalle...taisi tulla hyviä kuvia. Siinä me hyörittiin ja pyörittiin ja salamavalo välkkyi ;o) Aivan mahtavaa seuraamista!

Paikalla olo Rölli maaten ja Hula istuen. Joku hässäkkä sattui, mutta molemmat pysyi paikallaan. Upeita!

452266.jpg