Meitä oli aurinkoisella heilujen ruohokentällä melkien koko joukkue kasassa. Mun lisäksi, Kata, Katja ja Juulia. Pekka oli taas auttamassa. Katjan kaveri Minna oli Piksu pikkuisen kanssa seurailemassa reenejä :o)
Rakennettiin tuulessa lepattavat kolme kehää. Merkkejen ympärille joulunauhaa, joka oli sika vaikea! Paavo sai suorittaa eka ettei tytöt sekoita päätä ;o)

Hula meni loistvasti. Mä oon niin ylpeä siitä, ettei ole tosikaan :o))) Se on saanut miljoonasti varmuutta lisää!
Eka kehässä käskyttäjänä Kata
* Ohjattu nouto oikealle. Oikealla oli seuraavan kehän merkki ja ruutu samassa linjassa. Aivan sairaan magee! Vitsi, että on taitava koira! :o)
* Metallihyppy hiiienosti ja hiljaa :o)
* Kaukoissa eteni 5 cm muuten hieno!
Välinamistus ja seuraavaan kehään
Käskyttäjänä Pekka
* Seuraaminen oli hyvää, kata sano, että Hula pikkasen väläjä mutta seurasi koko ajan samalla paikalla. Mun mielestä hyvää ja varmaa seuraamista ;o)
* Luoksetulossa Hula tuli hitaalla laukalla ja teki asennot hyvin! Mua ei oikeasti haittaa, jos se tulee noin hitaasti sillä silloin se tekee kaiken OIKIEN! Pääasia SM kisoissa! Haluan pisteitä..
* Ruutu oikealle vaikean merkin kautta. Hula pelitti siiika upeasti! Ei voinu muuta kun kehua! :o)
Namitauko ja seuraavaan kehään
Käskyttäjänä sekä Kata että Pekka
* Idarissa seiso upea, istumisessa annoin jalka avun ja maahan ehkä pikkasen hitaammin ku Hula yleensä. Taitavsti siis tämäkin. Ja edelleenkin vaan sanon: mä haluan pisteitä ja harjoituksissa onnistumisia :o)
* Tunnarissa Hula haisteli pitkään ja oli todella epävarman oloinen. Se avasi suuta väärän kohdalla ja otti ehkä kiinni, mutta ei nostanut vaan haisteli ja toi oman! Toi oli ainut tulkinnan varainen.......... Tehtiin kuitenkin uusi toiseen suuntaan, joka onnistui aivan erilailla. Hula oli tosi varma ja toi samantien oman.
WAUTSI se oli siinä. Nyt vaan alle onnistuneita suorituksia ennen ässämmiä ni päästään sunnuntaille ;o)

Röllin kanssa ruutua oikealla merkin kautta. Vitsi mikä jätkä, hienosti! Naksu palkka ja vapautus.
Luoksetulo stop ja maahan siitä vapaa taakse.
Ohjattu eka kertaa tänään niin, että Pekka vei kapulat ja Rölli raukka oli ihan pihalla. Tein vielä uuden yrityksen ja kiljuin kuin palosireeni ennen kuin joku sisäinen Riikka tuli ja kalautti puukalikalla päähän sanoen : "AUTA SITÄ KOIRAA!!!" No kumma juttu, että heti kun autoin Rölliä niin sitten kaikki taas onnistuikin...hhhmmmm, kumma juttu ;o)
Pekka teki meille EVL tunnarin, joka onnistui mageesti. Palikassa oli yksi kulmurin jälki. Hellä mies toi Lölli!
Idari muuten superisti, mutta seisomisessa kääntyi katsomaan. Istuminen onnistuu Rölliltä kivasti ilman apuja!
Metallihyppy upea!
Paikalla makuussa ukko oli rauhassa vaikka vieressä makasi niiiin ihanalle tuoksuva Pihka tyttö ;o) Siinä ne Hulahulan molemmista pentueista vaan mötkötteli kasvattajan silmien alla kiltisti :o)

Ihana päivä kaiken kaikkiaan. Mun pitäisi muistaa rauhoittaa Rölli kyljellään kunnolla ennen tekemistä kun sitten se näyttää Katan sanojen mukaan : "kylläpäs Rölli näyttää löysältä..." hih ;o)
Kiitos kaikille taas kerran mukavasta treenistä!

325467.jpg