Kesällä nähtävästi päivitellyt pentueuutisia viimeeksi. Pennut lähtivät maailmalle loistaviin uusiin koteihin ja on ollut ihanaa kuulla lapsosista usein. Kauniita lapsosia tästä yhdistelmistä tulikin. Toukokuun alussa keräännytään kaikki tänne Otavaan ihmettelemään miltä kukainenkin nykyään näyttää ja miten yhteistyö toimii :-D

Pitäisköhän tähän väliin nyt kirjotella aiheesta, josta ajattelin ennen sivuston avaamista kirjoitella eli huomisesta kokeesta. Meinasin käydä läpi meidän treenejä ja sitä miltä tällä hetkellä osaamistaso tuntuu ;-) Tiedättekö vähän niin kuin seliselit etukäteen....ehheehhheee! ;-)

Siitähän me lähdetään, että Räpsy on aivan loistava yksilö. Janne toissailtana kysyi, että mitä vaihtaisin tai ottaisin pois tai lisäisin. Lyhyen miettimisen, ehkä sellanen sekunti, jälkeen vastasin, että en mitään! Mulla on oikeasti koira, josta mä tykkään ku hullu puurosta. Tietty, mitäs jos se hullu ei tykkääkään puurosta? Noh, tää hullu ainakin tykkää tästä puurosta aivan mielettömästi!   

Käydääs läpi one by one noi avoimen luokan liikkeet, miten ne nyt menee ja pitäiskö pikkasen vielä vääntää? Laitan tähän kohtaan kommentin, jonka varmasti joutuisin kirjoittamaan ihan jokaikiseen kohtaan eli liikkeenomaisesti ollaan tehty aivan turkasen vähän ja käskytyksellä vielä vähemmän. Siinä nyt alkuun tällänen kunnon seliseli ;-) 

*Paikallaolo istuen 1 minuutti: Istuu hienosti sen 2 minuuttia paikoillaan. Joskus on erehtynyt haistelemaan maata.

* Seuraaminen: askeleet eteen, taakse ja sivuille on todella upeat. Suoraan eteenpäin on sitten taas asia erikseen. Räpsy väistää mua todella voimakkaasti koska heilun kuin heinämies janoisena kuumassa heinäkuun paahteessa. Kontakti kyllä pysyy ja hyvin. Noh, kaikkea ei voi saada kun nää jalat mitä on....

* Liikkeestä jäävät eli seisominen, istuminen ja maahanmeno: onnistuneet noin 95% varmuudella. Välillä tulee muutama huti ja sitten vaan muistutellaan uudestaan, että mikäs se juttu olikaan.

* Luoksetulo: Maahanmeno alussa ollut salamannopea, luokse juostaan miljoonaa ja viimenen perusasento otetaan sillai vauhdilla runtaten :-D

* Ruutu 15m: Meijän omassa hallissa saa just ja just sen 15 metriä matkaa ruutuun. Ollaan väännetty ruudun paikkaa paljon ja välillä onnistuu todella upeasti. Tässä liikkeessä se loistavin juttu on ehkä se, että pystyn ohjailemaan Räpsyä kaukaakin uudestaan ruutuun ja se hakee kiltisti. Mielenkiintoista nähdä koetilanteessa meneekö tarpeeksi syvälle ruutuun heti!

* Nouto 10m: Tää on kyllä ihmeellinen liike! Välillä onnistuu ihan satavarmasti ja välillä Räpsy jää odottamaan kapulalle jotain. Mielenkiinnolla odotan mitä huomenna taahtuu ;-)

* Kauko-ohjaus 5m: Ollaan väännetty matkaa tähän ihan kunnolla ja häiriöitä myös. Matkaa pisimmillään 15m. Saattaa väliin jäätyä vaikka tekee 85% oikein koko ajan :-)

* Hyppy umpieste: Sivulla jos on paljon häiriötä niin haluaa mielellään kiertää hypyllä. Ollaan tehty häiriötä ja parin viikon sisällä 99% varmasti tehnyt hypyn!

* Kiertäminen 10m: Jaaaaaaaahah, tää olikin sellanen homma, että meinas mennä ihan metsään koko touhu! Olin tehnyt ihan liikaa läheltä ja ilman käskytystä. Kun sitten alettiin tehdä käskytyksellä ja lisättiin matkaa, niin Räpsy ei enää halunnutkaan kiertää. Pari viikkoa ollaan tehty paljon suoraan lelulle juoksemista ja se onkin lisännyt vauhtia ja varmuutta on tullut huimasti lisää :-D

Siinä ne nyt sitten oli! Pitäkää huomiselle peukkuja, että onnistuttaisiin niin kuin tässä muutaman viikon sisällä :-D

HUUUUUUUUUIIIIIIIIH! t. Riikka ja Räpsyriikka.jpg