Ukkonen nousi enkä uskaltanu lähteä pyörällä kentälle ni jäin sit tähä kotipihalle. Voi jessus, että oliki kuumat reenit tossa asvaltti pihalla... Porukka jo varmaan kyllästyy mun sepustuksia lukemaan, mutta itselleni mä tätä ennen kaikkea riipustan ;o)

Idiootti,luoksetulo,hyppy,nouto,tunari,merkki,kaukot
* Idiootti;
Hula ja Rölli molemmat tooosi upeasti kaikki asennot suorat ja nopeat. Tein suoralla linjalla.
* Luoksetulo;
Hula kaartaa itseensä nähden oikealle. Huomasin sen ku tötterö oli ensin Hulan oikealla puolella ja puolivälin jälkeen se olikin vasemmalla. Hhhmmm. mitäköhän se tarkottaa? Liike itsessään loistavasti!
Rölli teki avon pysäykseen asti. Hitsi toi Röllin laukka on hauskannäköstä kun se tulee sillai koko ajan odottaen, et millon tulee käsky...loiks..loiks ;o)
* Hyppy ja nouto;
Hulalla tein erittäin vaikeaa harjoitusta. Seisoin esteen vasemmalla puolella ja heitinkin vasemmalle. Hula hyppäs hienosti hakemaan, mutta meinas aina kurvata esteen ohi. Onnistu lopulta upeasti!
Rölli nosti ensin kapulan ylös edestä. Sitten palkkasin purematta pitämisestä. Hyppy meni nappiin ja vielä paremmin meni hyppynouto :o)
* Tunnari;
Hulan kapulan otin pussista ja pidin toooooosi vähän aikaa ja panin maahan. Etsi aika kauan ja toi oman!
Röllillä olin tehny sellaisia helppoja yhden kapulan etsimisjuttuja. Nyt maassa oli Hulan haistelemat kapulat ja pistin Röllille oikein hajustetun oman. Olin ihan siinä vieressä ja katselin ku poika haisutteli etsien oman aivan sairaan upeasti! Jes eka tunari onnistuneesti!!!! Jipiiiiiii!!! Äitinsä poika :o)
* Kaukot;
Hula teki sarjan alkaen seiso-istu 8m ja hyvin pysyi!
Röllin vapautin ekasta maahan menosta. jäbä tippui kokonaan kunnolla alas!
* Merkki;
Hula ainoastaan pääsi reenaamaan tätä edistyneempien jutskaa ;o) Vein sinne taakse kapuloita kiusaksi. Tänään olikin merkki se ykkösjuttu. Mielenkiintoinen nainen toi Hula. Voi kun kisoissa olis samaa mieltä, että se merkki on extra kiva jutttu :o)

Siinä ne reenit..huhhui, että oli hiki mulla ja koirilla läähätys. Uskomattomia pikku koneita...ei paljon haittaa vaikka tällanen ilma ja tollanen turkki!


619881.jpg