Oltiin Niinan luona parkkiksella reenaamassa kaiken vesisateen välissä...onneksi!

Hulan kanssa otettiin VOI ruutu, tunnari, metallinouto, hyppynouto, jäävät ja kaukot.

* Ruutuun lähetystä melko läheltä. Halusin sen menevä ihan keskelle ja menihän se tosi upeasti. Vaikka pallo oli ruudun takalaidalla ei Hulalla ollut taas mitään intoa palloon, jökötti vaan keskellä ruutua ja odotti mua palkkaamaan. Makkara oli sen mielestä se parempi...noh, voishan se hiukan käydä tökkimään...pureskella nyt limasta märkää ja hiekkaista palloa..yäk!
Ruudun yhteydessä on myös ilmennyt toinen ikävä ongelma. Kun sanon "seis" Hula kyllä pysähtyy, mutta jos en heti vapauta tai pyydä maahan se lähtee etsimään uudelleen ruudun keskustaa. Nyt Hula pysähty kuin seinään ja pysy siinä kunnes tulin palkkaamaan.

* Tunnari kapula oli mun taskussa joku 15min ennen kuin tehtiin. Pekka teki meille ympyrän jossa oma oli klo 18. Hula teki hienosti liikkeen! Ollaan myös saatu palautus kuntoon eli kapulaa ei sylkäistä saman tien suusta kun lo sanoo "kiitos". Hieno tyttö! Samalla tavalla vaan kokeissa :o)

*  Metallinouto on ollut meille ikuinen ongelma. Tänään saatiin kuitenkin hyvä suoritus aikaiseksi. Hula meinas lähteä kyllä jo lo käskystä, mutta odotti. Upea nouto palautuksineen :o)

* Hyppynouto...hmmm...meidän parhaita liikkeitä normaalisti. Nyt Hula halusi kuitenkin mennä esteen ohi palatessa vaikka yritin kuinka heittää kapulaa sillä tavalla, että olisi niinkus pakko vaan loikata takas päin. Hangattiin aika monta kertaa, että sain ehjän hyvän suorituksen...Hula oli ihan intona koko ajan olis varmasti noutanut tuhat miljoona kertaa, jos vaan olisin pyytäny ;o)
Pekan este on todella kapea ja tukipylväät leveät...en tiedä oisko johtunu siitä sitten...no, loppu hyvin kaikki hyvin.

* Siinä sivussa otin myös pysäytyksiä seisomaan, istumaan ja maahan. Alkaa olla aika nopeita.

* Kaukoissa otettiin maa-istu. Pas....! Nyt huomaa, että ollaan hangattu vaan maa-seiso. Mä hengitän sisään ni Hula on jo pampannu ylös. Jutustelin siinä sittene kaikennäköistä "isoista omenoista" ja "seisovista taloista". Malttia olisi valttia, mutta eipä löydy sillon kun on kivaa..kiVAA..KIVAA!!!
Muutaman toiston jälkeen kuitenkin onnistui hienosti vaihdot.

Ruskakin pääsi vähäksi aikaa ottamaan sivullaoloa ja seuraamista! Silläkin on aina kivaa ;o)
293303.jpg