Emä: Senita Grappa "Räpsy" s. 19.3.2014

rappseisoo.jpg

Isä: Damirazin Ehta Ruudinkeksijä "Eca" s. 10.2.2009

ecaseisoo.jpg

7.7.2016 syntyi 4 pentua; 2 soopeli tyttöä, 1 soopeli poika ja 1 kerma poika.
Pentujen luovutus on viikolla 34.

Yleistä:
Pennut syntyivät makuuhuoneessa ja ovat mukana jokapäiväisessä elämässämme. Ne pääsevät ulkoilemaan, autoilemaan, vierailemaan ja niillä on koirahuoneessa oma temppurata.
Meiltä saat apua ja tukea jatkossa oman mittelipentusi kanssa. Toivomme, että tulet harjoittelemaan kanssamme ainakin perustaidot ja mahdollisesti enemmänkin.

Hinta:
Pennun hinta on 1200€. Se sisältää käsirahan 300€, joka maksetaan pentua varattaessa. Voit kysyä lisää maksuvaihtoehdoista.
Hintaan kuuluu pentupakkaus; kuivaruokaa, jota pennut ovat täällä meillä syöneet, kirjanen, joka sisältää ohjeita luovutuksesta vuotiaaksi asti ja pentukurssin Huvihurtassa.
Näiden lisäksi pennut madotetaan, sirutetaan, rekisteröidään ja ne käyvät eläinlääkärin tarkistuksessa ennen luovutusta.

Yhteydenotto:
Haluamme tavata pennunottajat ensin. He pääsevät tutustumaan koko muuhun mittelilaumaan emän ja isän lisäksi. Halutessaan he voivat kokeilla treenaamista isä Ecan kanssa Huvihurtan hallilla.
Ota yhteyttä Riikkaan ja kerro minkälainen kakara olisi mieluinen.
044-5366 665 tai rpulliainen@gmail.com

 

Kerron seuraavaksi hiukan emästä ja isästä.

Räpsy:

Villi, mutta erittäin nöyrä ja tottelevainen narttu. Haluaa kovasti miellyttää omistajiansa. Pystyy työskentelemään vaikka ympärillä on hulinaa. Sosiaalinen niin koiria kuin ihmisiä kohtaan. Käynyt paljon reissussa teltasta matkailuautoon ja hotellihuoneesta yhteismajoituksiin ongelmitta. Erinomaisella luonteella varustettu jokapaikan koira.

Räpsyn kanssa rauhoittuminen on pitänyt opetella. Nykyään se osaa rauhoittua minne vaan. Kotona mieluiten samalla tyynyllä tai muuten vaan iholla.

Karvapeite on suhteellisen lyhyt, mutta paksu. Väri kerma-soopeli.

Räpsy on kisannut tottelevaisuuskokeessa ollen viime vuonna TOKOn Rotumestari 2015. Se on käynyt myös muutaman kerran näyttelyissä, josta EH turkin niukkuuden takia. Pentuna Voittaja 2014 näyttelyssä se oli ROP.

rapppose.jpg

 

Eca:

Räpsyä hiukan rauhallisempi kaveri.Vaikka vauhti ei ole tämän mittelin valttikortti, on se sitäkin tarkempi työskentelijä. Se on tottelevainen vaikka sukupuolivietti on vahva. Pystyy työskentelemään vaikka ympärillä on hulinaa. Ecan voi viedä ihan minne vaan ja mihin laumaan vaan ja se asettuu sinne hetkessä. Erinomaisella luonteella varustettu uros. Käynyt paljon reissussa teltasta matkailuautoon ja hotellihuoneesta yhteismajoituksiin ongelmitta.

Eca osaa rauhoittua hienosti ja se oleilee kotona ollessaan paljon yksikseen.

Karvapeite suht lyhyt, mutta paksu. Väri oranssi-soopeli.

Eca on kisannut tottelevaisuudessa. Se on Suomen Tottelelevaisuusvalio ja TOKOn Rotumestari 2010. Se on käynyt myös muutaman kerran näyttelyissä tuloksina SERT ja CACIB.

ecakooste.jpg