Eilen illalla kun ei sitten ollutkaan muuta niin päätin raahata rakkaan avokkini kentälle...suurella vastutuksella kylläkin ;o) Vitsi se murahtelu ois pitäny saada nauhalle ;o) HIHI!

Hulan kanssa ruutu, ohjattu, kaukot, luoksetulo ja metallihyppy
* Ruudun otin nyt siis Timon avustuksella eka kerran tyhjään ruutuuun. Vinetto miten upea ruutu! Hula paino ku vihulainen ruudun keskeltä ja oli menossa läpi, mutta kun huuisn "stop" se oikein kiepsahti ilmassa ja jäi jököttämään siihen. Kävin palkkaamassa siellä. Myöhemmin kun armaani oli jo lähtenyt Minttu muorin kanssa kotiin käppäilemään me otettiin Hulan kanssa vielä 3 kertaa ruutuun niin, että namikuppi oli ruudun takana.
* Ohjattu ensin vasemmalle aivan sika makeasti. Oikealle Hula teki ihme kaarroksen ensin ja juoksi vasta siitä oikealle kapulalle. Siinä otettiin uusinta, että sain Hulan suoraan oikealle.
* kaukoja tehtiin leikkimielellä aivan läheltä ja koko ajan peruuttaen. Hulasta aivan sairaan kivaa :o)
* Luoksetuloa harjoiteltiin käsimerkillä ja kylläpä pysähtyi kuin seinään.
* Metallihyppy tehtiin vasta kotipihalla. Isolla metallilla ja hienosti :o)
Makea mamma!

Röllin kanssa jäävät, nouto, luoksetulo, kaukot, ruutu, ohjattu oikealle ja hyppy
* Jäävät Timo käskytti ja ne meni oikein mallikkaasti :o) Vapautin heittämällä palkan taakse!
* Noudon Timo käskytti myös. Rölli ei pureskellu enää yhtään niin paljon kuin aikaisemmin!
* Luoksetulossa kokeilin myös Röllille pallon heittoa ja se toimii aikasta hyvin.... Mä alan olla iteki ihan sekasin kumpaa tai mitä metodia käyttäisin...
* Kaukot Timo käskytti sillai kunnolla häiriten. Timo heilutteli käsiään niin, että takki kahisi Röllin takana. Hienosti malttoi Rölli keskittyä :o) Lyhyeltä matkalta oon ottanu nyt myös istu-seiso. Rölli oikein pompahtaa taaksepäin. Hauskannäköistä.
* Ruutua namikipon kanssa niin, että viedään yhdessä ja jätän Röllin merkille ja lähetän sen EVL:n tyyliin tällä kertaa oikealle. Vitsi mikä jätkä!!! :o)
* Ohjattu oikealle eka kertaa. Jätin Röllin merkille ja vein vaan oikean kapulan ja ohjasin Röllin käskyllä "oikee hae" hakemaan kapulan oikealta paikalta. Rölli teki hineon kaaren ja haki upeasti. Aaaah, mikä ukko mulla on :o))))
* Hyppy otettiin Röllinkin kanssa kotipihalla. Avon hyppy meni hyvin!


609251.jpg