Timo vei mut ja koko koirarevohkan kentälle. Majoituin sinne tuolin, treenikassin ja kopperon kanssa. Olipas pitkästä aikaa mukavaa. Tällä kertaa mukana oli Maaret Ilpon kanssa ja Pekka :o) Jutusteltiin siinä ensin pitkät pätkät..hih! Mä uskalsin pikkasen kävellä ilman keppejä...pelotti kyllä jonkun verran, että horjahtaa...

* Hula pääsi tekemään ohjatun molempiin suuuntiin. Merkille upeasti. Pitkästä ruohosta ja kuukauden tauosta huolimatta hyvin :o)
* Kaukoja tehtiin eka penkiltä ja sitten seisten, joka onnistuikin paljon paremmin! Wau miten Hula on edistyny tekniikka harjoituksilla!
* Tunnari tietysti piti päästä testaamaan. Syljin kapulaan ja ne oli ruohon keskellä. Hula teki upean neätyön ja toi heti oman :o))))))

* Rölli sai tehdä muutaman "down" harjoituksen. Pikkasen sitä häiritsi hajut ja ympärillä tapahtuva, mutta hienosti silti!
* Merkkiä naksulla palkaten. Aivan upeita...hihhiiii! Aivan mahti sonni ;o)
* Tunnari pelotti. Syljin kapulaan. Kapulat tuulessa ja ruohikossa. Aivan mielettömän tarkka nenätyö ja sairaan upea palautus!!!! Röllin kanssa on siis ollut "pidä" harjoituksista paaaaaljon apua!

Eka kerta ja näin hienosti. On noi upeita koiria! Hula ei ollu käyny kentällä 4 viikkoon ja Rölli 7 viikkoon ja silti mussukat pelitti! ;o)

490690.jpg