MUT IHAN ENSIN JIIIIIIIHHHHAAAAAAAA! BESTIS PÄÄSI LENTSUN MM-TIIMIIIIIN!!!! Ihan loistavaa! Nyt alkaa paineet kasautua. Mut sit taas sika nastaa kun on oikeasti tavotteet laitettu pikku tytölle! yes

Palataan siis tämän päivän tapahtumiin. Kävin ensin tuomaroittemassa Nuorten SM TOKOn Nastolassa. Kiitos, että sain tällaisen kunnian ja paljon onnea uusille SM TOKO mitalisteille! smiley
Sieltä palatessa sain Katalta viestin, et treenasivat kelliksen kentällä purulla ja spraylla. Noh, se oli mun matkalla, joten pakkohan se oli vetästä reenit siellä. Kiitos purun ja sprayn levityksestä wink

Eca ensin;
* Seuruu pitkästi ja ihan eri koira kuin eilen...HÖH, mikä tässä mättää? heti kun joku käskyttää ni menee ihan persiilleen. Tänään nimittäin otin autosta, odoteltiin muutama minsa kehän laidalla ja sit pitkä kaavio upeasti loppuun asti. Mun päässä varmaankin vika!
* Ruutu vasemmalle, äääh pitäs muistaa tehdä oikeallekin! Merkin ympärillä purua, loistava merkki. Minkäännäköistä huomiota ei saanut puru! Ruutuun ihan miljoonaa. Eca meni taas tosi syvälle. Puru ei saanut huomiota ruudussakaan.
* Ohjattu merkin ympärillä sprayta eikä sekään saanu huomiota! Oikea loistava! vasemman puolella olikin sit ruutu, joten jouduin helpottamaan paljon ennen kuin sain kunnon ohjatun vasemmalle.
* Z istu-maa-seiso eikä mitään ongelmaa seuruussa/ asennoissa... Voi pirulainen sentään! Me niin tarvitaan käskytystä ja onnistumista siinä!!!
* tunnari isolla kasalla nuuskutellen hienosti cheeky
Ecalla oli tuli persauksissa enkä ole varmaan koskaan saanu niin vauhdikkaita kapulan palautuksia kuin tänään. varmaan otettava nauhalle, et uskotte wink

Hula seuraavaksi,
* Seuruu paranee, vaikkakin voin kertoa, että pienen koiran painaminen on pelottavaa! Tuntuu koko ajan siltä, että kompastuu ja talloo Hulan!
* Ruutu aivan loistava!!! merkin tai ruudun puru ei saanut mitään huomiota. hulakin meni tosi syvälle! smiley
* Z maa-istu-seiso hienosti. Tässäpä se painaminen vasta pelottaakin kun Hula sinkoaa asennoista melkee jalkojen väliin...Mistä ihmeestä mummeli on tällasen tavan kehittäny?
* Ohjattu oikealle upeasti. Vasemmalle Hulakin oli menossa ensin ruutuun. Ohoh! helpotin sit mummeliakin indecision
* Tunnarin teki Hulakin isolla kasalla ehkä hiukkasen nopsammin kuin Eca, mutta niin varmasti yes

Rölli sai juosta kentällä ja tehdä temppuja enlightened

Bestiksen kanssa seuruuta. Noinkohan mä kaivan itselleni kuoppaa kun palkkaan painamisesta? Merkkiä, joka on B mielestä super kivaa. Noutoa, joka ei nyt kyl ihan onnistu niin hienosti kuin pitäis. Innokas tytteli, joka väsähtää yllättävän nopsaan.

sen mä vaan haluan sanoa, et mun koirat on heartheartheartheart