Ihanaa kadut on melkein sulat ja pääsee kävelemään kunnolla! lenkin jälkeen kaikki yksitellen tekemään alas ja kadulle.

Hula teki seuraamista, isolla kasalla tunnarin, metallinoudon, luoksetulon ja kaket niin kuin pitikin...niistä ei siis sen enmpää mainintaa. MUTTA idari on IHAN PERS.....TÄ!!! Tänään oltiinkin sitten sitä mieltä, että ei muisteta yhtään asento käskyä. Sieltä tuli seismoista, istumista ja maahanmenoa sekaisin käskyllä ku käskyllä...voi venäjä! Mä sitten vaan tein pentureeniä edestä palkkaillen. Katotaa huomenna treenissä mitä H päättää tehdä. Ruutu oli vaikee. Virittelin sen niin, että lähetin merkille suoraan, mutta suurinta osaa matkasta en nähny missä H on. Vasta kun se tuli ruutuun näin sen auton takaa. Nyt pitää kyllä sanoa, että mamma loisti, aivan super upea molempiin suuntiin ja NE OLI VAIKEITA! H sai tehdä vielä molemmat suunnat namikipolle vikana. Ruudun nurkasta viistottain autojen ja moottoripyörien väliin ohjattu vain keskari oli selvästi esillä. Mitä tekee H? No selvittää vaivatta molemmat. Mä oon taas kerran sitä mieltä, et tää koira toimii jotenkin ihmeellisesti vaikeissa paikoissa paremmin... Ulkoparkkiksella vielä seuraamista ja idarin asentoja. Kiva tehdä tässä Mlin keskustan parkkiksella ku ihmiset jää kattomaan. Tulee hyvästi kisapaineita 

Röllin kanssa ruutua molempiin suuntiin ja sillai helposti eli namikippo oli ruudussa. R lähti kyllä epäröimättä menemään vaikka ei lähetyspaikalta ruutua nähnytkään. Ohjattu molempiin suuntiin ruudun nurkalta ja R pelitti upeesti! Luoksetulon stoppi ja taakse palkalle. Tunnari isolla kasalla ja R teki niin upeesti ja meillä oli kunnon häiriö kun porukka meni autoon ihan kasan vieressä R tehdessä töitä. Idari viel sisällä, R keskitty kivasti ja teki hyvät asennot. Ulkoparkkiksella seuraamista. Kyllä se on kumma homma, että kun tehdään töitä niin ei nähdä eikä kuulla muita koiria. Saivat kattoa ihan rauhassa eikä R reageerannu mitenkään. Kaket vikana siis aivan loistvasti!

Eicca teki sitten viimesenä ja pelkästään ulkoparkkiksella. Seuraamista ja sivulla tojottamista hienosti vaikka ihmisiä tuli ja meni kävellen ja autolla. Seisomista ja maahanmenoa niin, että mä peruuttelin ja E teki asentoja sika nopeesti. Hyvä Eicca! Muutama ihminen tuli sitten alakerran baarista tiedustelemaan E kohdalla, että: "kuinkas monta sulla oikein näitä on ja miten sä oot saanu ne tollei tottelemaan?". Mä näytin naksua ja nakkia ja sanoin, että "näillä"