Kyllä pitää sanoa, että hullun hommaa ajella kitkarenkailla....ihan sama kuin ois kesätassut alla. Auto oli parkissa normaalissa paikassa eli tuossa vuorikadun mäessä. Siinä ja siinä, että pääsin ensin ruudusta ulos ja sitten siitä jalkakäytävän kautta vastapäisen talon parkkikselle. Sen jälkeen olikin helpompaa kun käänsi auton alamäkeen ja sai pyyhkäistä hien pois otsalta...huh!

MAH:n hallille siis Niinan kanssa. Suivaantuneena viime kokeesta pyysin Niinaa tylyttämään mua joka kohdassa. Tuntuipas mukavalta kun sai sitten onnistumaan  Tein ensin Röllin kanssa. Seuraamista ja pienetkin vinoudet heti syyniin...niin ja pienet äänet myös. Oikein kivaa! Idarin asentoja. Seisominen oli kuulema huonoin eli R oli pysähtynyt, mutta ottanut taptap askeleita, istuminen ja maahan oli nopeita ja suoria. Mukaan lähdöt hienoja. Tein jokaisen asennon kohdalla ohikävelyitä sanoen asennon käskyn ja sitten nappasin seuraa käskyllä mukaan. R kuunteli mitä sanon! Tunnari kapulan pitoa ensin muistutuksena ja sitten liikkeessä. Eka kerralla tohellusta, mutta hienosti piti. Toisella kerralla päätti makustella ja pääsin kertomaan. Sitten nostatettiin poikaa kiljumalla ja taputtamalla käsiä. Sen jälkeen tunnari ja tosi hienosti pysyi suu hiljaa. R meinas saada kohtauksia välillä, mutta hiljeni heti kun mulkasin. Kakeissa katseli liikaa takapalkan suuntaan vaikka siellä ei ollut mitään. Asennot kivasti vaikka näytti ettei R edes näe/kuule mua. Paikallaolot Miran vieressä. Kielsin heti, jos R alkoi flirttailla tms. Istumisessa jalat hienosti paikoillaan. Pää voisi olla rauhallisempi. Makuussa nenä meinas mennä maahan muutaman kerran, mutta ei liikkumista muuten. Me oltiin Niinan kanssa siis pimeässä toimistossa mistä näkee hyvin hallin puolelle. Lopuksi vielä seurautettiin koiria toisia päin ja R makasi "käy" käskyllä Niina riehuttaessa Miraa. Hieno Rölli kesti hyvin häiriöt. Sitten Rölli ja Mira juoksivat peräkanaa ympäri hallia molemmilla pallot suussa...oli aika hauskan näköistä.

Hulalla saman viistee seuraamista tiukan tylytyksen alaisena. Muuten hyvää, mutta muutamassa kohdassa tuli kummallinen kupla eteenpäin. Pääsin kertomaan oikeassa kohdassa paikasta ja sitten menikin hienosti loppu. Idari aivan sairaan makee! Mikämikämikämikä siinä kävi kokeessa?!?!?!?!? Metallihypyssä Hula ei meinannut millään malttaa odottaa mun käskyä vaan lähti Niinan provosoivista käskyistä. Kun sitten kolmannen uusinta heiton jälkeen pääsin ottamaan noudon niin se oli upea. Miksi se ei voi kokeessa tehdä samanlaista perusasentoa loppuun? Hieno tunne kun ite seisoo tikkusuorana ja koira häviää silmäkulmasta...sillon tietää, että mitteli on oikealla paikalla Tänään oli kyllä onneksi Niina kertomassa, jos olis ollu vinossa. Kaket se suurin murheenkryyni. H kuunteli käskyt, mutta seiso-istu ja seiso-maa on huonoja edelleen...en mä saa niitä ikinä kuntoon  

Eca teki muutaman sivullaolon ja pienet pätkät seuraamista. Niina sano, että Eca paimentaa mua pyllyllään seuraamisessa..ups! Vasemmalle käännökset on aivan huippuja. Sivuttais askeleet oikealle Eca imee mukaan, se tuntuu tosi hauskalle ja näyttää siltä niin kuin koira ois laitettu jollain liimalla jalkaan kiinni...hih! Hyppyä...hmm...sivulta lähdöt on vielä hakusessa. E tuijottaa niin tiukasti ylös. Sillä on sellanen ilme, et mitä ihmettä miksi mun pitää muka tästä lähteä? Kun E sitten hyppää se seisahtuu kivasti toiselle puolelle. Tein vielä peruutellen seisomista ja maahanmenoa. Kakejen istu-maa-istu on kaikista vaikein...eix oo kummaa?  No myönnettäköön sitä ei olla juuri tehty. Niina seisoi E sivulla ja poitsu peruutteli reilusti kiinnittämättä mitään huomiota. Se näissä mitsuissa on just niin parasta ja ihanaa. Kun tehdään töitä ei nähdä eikä huomata ketään muuta

Lähdettiin kävelemään/ koirat juoksemaan pellolle. Eca ja Aida on aivan rakastuneita toisiinsa....tai ainakin Eca on kovin rakastunut nuoreen kauniiseen bc typyyn Kivat treenit, kiitos Niina!