Kyllä on hienoa, että on toi portti tossa keittiön ovella...kaikki muut sinne ja sitten yksitellen koissut kotitreeneihin ;o)

Hulan kanssa merkkiä, jääviä, perusasentoja ja kaukoja.

* Merkkiä otettiin melko läheltä, koska haluan Hulan hakevan tarkasti sen tötsän takusen täysin mua vastapäätä. Hula tekee merkin jo hienosti ulkona yli 10m, mutta haluan silti vahvistaa sitä vielä kotitreeneissä.
Hula pörräs kuin ampiaispesä olisi ollut sen turkissa..ympäri ympäri ympäri...kait se on jotain sen omia lämmittely juttuja. Merkki meni mallikkaasti ja lähetin eri kulmista.

* Jääviä. Kävelin kämppää edes takas. Sekoitin käskyjä "stop", "istu" ja "maahan" ja ylläri ylläri alkaa Hulakin kuunnella tuleeko sieltä stop vai istu. Vauhti nyt tietty sisällä on aika hiljanen, mutta upeasti onnistui. Palkkasin naksulla ja heittämällä namin taakse. Sillä pyrin saamaan vauhtia pysähdyksiin ja sitä tulikin :o) Huomenna ulos treenaamaan idioottia ;o)

* Perusasennoissa meillä on vikoja nopeudessa. Peppu menee liian hitaasti alas pysähdyksissä. Vahvistin naksulla ja tässäkin vauhtia tuli kummasti lisää :o)

* Kaukoissa väännettiin tekniikkaa istu-seiso-istu osalta. Seisomasta istumaan haluan, että Hula nostaa pepun liikuttamatta etujalkoja ja istumaan se menee takapuoli eteenpäin. Kokeissa Hula kuitenkin aina hiukan edistää, joten harjoituksissa se saa mennä taaksepäin pikkaisen. Tässä alkaa tekniikka pelata kunhan Hula pysyy rauhallisena eikä lähde vaihtamaan asentoa ennen mun käskyä. Innokas pirulainen ;o)

Ruskan kanssa seuraamista, sivulletuloa ja edessä istu, seiso ja maahan.

*
Seuraamista ihan lyhyitä pätkiä ja palkka naksulla kunhan kaikki neljä jalkaa maassa. Nopeasti se hiffaa tuo pikku tyttö mitä haetaan!

* Sivulletuloa edestä ja siinä hetken aikaa pysymistä. Namimagneetin avulla osaa tulla jo hienosti oikeaan asentoon sivulle ja tillittää silmiin odottaen uutta namia kun pysyy sivulla. Upea tyttö :o)

* Edessä istu, seiso ja maahan. Istuminen alkaa jo sujua ilman namimagneettia, samoin kuin seisominen. Maahan meno ihmetyttää kovasti ja kaipaa vielä paljon apua. Yritän nyt samalla heti alusta alkaen hioa kaukojen teknisesti oikeanlaiset liikkeet.

Huh huh! Nämä olivat siis vain pienet puolen tunnin kotitreenit...oottakaahan kun pääsen ulos...pariksi tunniksi ;o)

290154.jpg