mentiin tänään Tiinan kanssa aamusella Urpolan koulun kentälle oppilaiden kiusaksi ja nyt kuuntelen Anssi Kelaa, joka musisoi tuossa ikkunan alapuolella..eipä toinna ulos asti lähteä..hih!

Mutta treeneihin...Hulan kanssa EVL palkkaillen läpi. Paikallaoloissa vahdittiin pieninkin jalan liike ja palkka lopuksi. Seuraaminen kokonaisena, Hula toimi kivasti! Idari kokonaisena, hyvät napakat asennot, mutta seuraamaan lähdöt turhan hätäiset...toisaalta mä haen nyt vaan sitä, että kaikki asennot tulee tehtyä KUNNOLLA! Luoksetulossa Hula himmaili ennen pysäytyksiä, stopit napakat ja palkkasin maasta taakse. Ruutu onnistui tosi hienosti!!! Ohjatun merkki oli aivan sairaan hidas! Voi äh! Loppuliike oli super Tunnari onnistui hienosti ja hieno loppuasento. Kaket on edistyny...no myönnettäköön, että eka istumaan nousu tapahtui seisomisen kautta ja kävin käsineni muuttamassa asennon. Sen jälkeen Hula väänsi kaikki asennot ihan rautalangasta...hih perässä tullaan Kata&Pate

Urpolasta suunnistin Ristiinaan kouluttamaan ja ennätin tehdä Ecan kanssa ennen oppilaiden tuloa. Kapulan kantamista, luoksetulola rätille ja tunnaria. WAU! Tunnari tehtiin tänään ekaa kertaa vierailla kapuloilla ja se onnistui aivan sairaan hienosti, nyt pitää sitten jatkaa samaa rataa.

Hula teki muutaman ruudun paikan vielä Ristiinan kentällä. Huih hiisi, lauantaina sitten taas katotaan onko ollu mitään hyötyä vääntämisestä..