Kiitos kaikille ihanista onnittelu sanoista! :o) Renkaaseen pääsyn takia siirsin polvileikkausta viikolla, että pääsen SM-TOKOon! JES!!! Menen yksilöihin kisaamaan, koska mitsu joukkue ollut kasassa jo aikoja sitten! Nyt sitten pyritään niin hienoon suoritukseen, että sunnuntailla olisi kaksi mitteliä ;o)

Eilen oltiin siis heilujen kentällä pitkästä aikaa. Hyvää häiriötä toivat jalkapallon pelaajat toisessa päässä kenttää ja agility ryhmä vieressä!
Hulan kanssa ensin luoksetulo, jonka stop ei toiminutkaan. Hula tuli vauhdilla läpi. Nyt tein Jessican neuvoman palautuksen alkupisteeseen. Hula juoksi takas ja käskin maahan. Uudelleen vauhdilla, mutta nyt stoppi toimikin upeasti! Katja seisoi takana ja Hula sai sieltä palkan.
Ruutu vasemmalle. Hulan mielestä tässä maalimassa ei ole mitään ihanampaa kuin ruutu..heh! Käskytin maahan asti ja kävelin palkkaamaan. Sivulle tulosta kanssa palkka.
Ohjattu ruudun vierestä eka vasempaan. Merkki se perhanan pieni punainen...Hulan mielestä se vaan ei ole merkki...gggrrr! Hula juoksi ruutuun ja yritti tarjota jos vaikka mitä, mutta sain ohjattua merkille. Hula teki ohjatut super hienosti molemmat. Niissä ei ole nähtävästi mitään kummajaisia pitkän tauonkaan takia :oD
Lopuksi tehtiin Hulan kanssa vielä ohjausta niin, että mä istuin tuolissa ja ohjasin Hulaa hyppäämään ja esteen takaa ruutuun siitä merkille ja sen jälkeen mua kohti ja maahan meno. Vitsi se oli Hulan mielestä sika kivaa :o) Ja mun mielestä...sehän perhana toimii!!! Upea mamma!!! Ehkä mä saisin sen agissakin toimimaan kaukaa..pitäsikö kokeilla?

328043.jpg

Röllin kanssa eka muutama ruutu matolle ja palkka heti! Vitsi, että mulla on toinenkin koira joka rakastaa ruutua :oD
Kaukoja takapalkalla peruutellen niin, että Röllin piti odotella yhdessä asennossa hiukan pitempään. Maltti on Röllille valttia ;o)
Luoksetulon stoppia takapalkalla...voi jummi jammi miten hieno!
Sitten tehtiin leikkiä niin, että mä peruuttelin ja käskin Röllin johonkin asentoon ja nami lensi. Rölli tykkää tästä leikistä todella paljon! :o)

Sitten kaikki pääsivät juoksemaan pallon perässä yhdessä.

1497183.jpg