Pakkasta oli eilen auton mittarin mukaan treenipaikalla -12C. Hallissa tarkeni tehdä oikein kivasti. Pikkuystävieni tassut tuntui jäätyvän lumella.

Eilen sitten ilmeni mega ongelma! Hula ja Rölli ryssi tunnarin muutamaan kertaan. Eca onneksi selvitti sen ihan leikiten. Johtuuko tää nyt pakkasesta vai mite sama ongelma tulee kaikille mun koirille samaan aikaan? Kyllähän se siitä korjaantu ku muutamaan kertaan hankasin, mutta oon iha kysymysmerkkinä

Tein kaikilla taas kaikki liikkeet omasta luokastaan läpi. Tällä kertaa loistotähtenä oli kyllä Eicca, se teki niin kivaa varmaa työtä. Ecan kans väännettiin uutta idaria sit ylimääräsenä liikkeenä. Hula oli aivan ylikierroksilla..siitäkö johtui tunnarin sössiminen? Muut liikkeet taas kivasti nautiskellen. Röllin kanssa otin namitusta ja käskin sen olla hiljaa. Toimi treenitilanteessa, mutta kuinkahan meidän sit kokees käy? Seuruu ja idari oli selvästi enemmän ajatuksella tehtyjä kun oli hiukka tiukemmassa herrannuhteessa. Mä nyt koetan Röllin kanssa lähestymistapaa -ilman lelua- palkkausta. Sen ei tarvii ku nähdä lelu ni se poika räjähtää.

Jaahah...lähdenpä taas koulimaan ja taitaa olla ihan "pakko" treenata iteki