Olin kouluttamassa ja sen jälkeen väänsin omillani ;o)
Hula oli itse asiassa esimerkkielukkana kun tehtiin merkkiä ja ohjattua kisaryhmän kanssa. Aina ku sanoin, et näin ei sitten saa tehdä ni eikös Hula mammukka näyttänyt juuri ne jutut...ja kaikilla oli hauskaa :oD
Kun sitten tehtiin ohjattu molempiin suuntiin muiden lähdettyä ni johan tehtiin ihan kympillä! Elikkä mä käyttäydyin nyt nähtävästi niinku kisoissa...jännitin enkä varmaankaan valmistellu tarpeeksi tai jotain.. Mun pitääkin pyytää ihmisiä kattomaan treenausta ni saan kisatilanteita itelleni ;o)

Röllin kanssa seuraamista, istuminen,ruutu ja kaukot
* Seuraamista eri tempoissa pikku pätkä. Pientä kouhotusta havaittavissa, koska pyysin sen merkkaamaan ruudun heti kentälle tullessa.
* Istuminen tehtiin seuraamisen yhteydessä. Hieno mies!
* Ruutuun lähetys namille :oD Jätin taas kuppiin namia valmiiksi.
* Kaukot...voih! Nyt ollaan harjoiteltu maasta seisomista ni istu-seiso ei meinaa onnistua :o( sit se perhana vielä karkas ruutuun ku vapautin "palkalle" ;o) Hangattiin naksun kanssa istu-seiso ja johan taas onnistui!
* Ruutu vielä pallolla pysäyttäen. Sitten heittelin palloa, tein välillä harhaheittoja niin, että Rölli lähti juoksemaan ja mä pysäytin "stop" käskyllä ja pallo lensi. Röllistä tosi kiva leikki ;o)))

328043.jpg