Eilen oltiin tosiaan Korson ankkapuistossa, en sitten ennättäny skriivaa eilen enää ;o)
Hulan kanssa otettiin pääsykoe jutska läpi Katan käskytyksessä Maaretin ja Suvin seuratessa tiukasti sivusta. MUA JÄNNITTI! Kuin voi olla mahdolllista? Noh, se menikin  iiiihan persiilleen.... :o(

Hula seuras aivan liian kaukana kuplien, luoksetulossa teki vanhanaikaiset eli tuli seisomisen läpi, noudossa haukahti ja jöi perusasentoon ihan vinoon mun eteen, ruudun vieressä oli tötsiä ja Hula juoksi sinne ensin, mutta etsi omasta aloitteestaan ruudun hyvä niin! Kakeissa tuli vähä eteenpäin. Ruutu tehtiin vielä kokonaisena, joka onnistuikin huipusti!

Rölli teki vaan mattoruutua ilman käskyä. Taas oli eri maasto ja häiriötä. Pikkasen eksyi välillä matkalla, mutta oon tyytyväinen tarjoamiseen :oD

Tänään sitten heilujen kentälle käveltiin Rölli pojan kanssa kahdestaan. Rölli tuli koko matkan kentälle "täällä" käskyn alla, joka tarkoittaa siis kävelyä mun vierellä ilman katsekontaktia. Päästin pissille ennen treenien alkua. Ennen oikealle kentälle siirttymistä tehtiin pientä ajatus harjoitusta eli 2x2m mattoruutua ilman käskyä. Taasen oli eri tilanne, kentältä kuului ja näkyi paljon muita koiria, ihmisä ja hajuja. Rölli handlas tilanteen hyvin ja joka suunnasta sain 3 onnistunutta toistoa lyhyellä ajalla.

* Ryhmässä tehtiin seuraamista, autoin ja vahvistin paljon käännöksissä ja askeleissa! Rölli oli aivan hiiiiren hiljaa! JES! Eka kerran näin hienosti kun on paljon toisia koiria ja tehdään seuraamista ryhmässä! :o)
* Ryhmäs hässäkkänä tehtiin myös kaikki jäävät. Autoin Rölliä etunamilla, et pysyy suorassa. Hyvin kuunteli mun käskyt. Ois ollu 10 idari ;o) hihiiii!
* Hyppynouto metallilla onnistui upeasti! Puukapulalla vielä ja Rölli varasti. Tehtiin siis uudelleen onnistuneesti! Mun pitää ottaa kisoissa ISO kapula, ettei Rölli pureskele!
* Ohjattua noutoa yhdellä kapulalla. Rölli tekee sika siistit banaanikaaret :o) Aivan uskomaton ukko. Rölli vaan tekee vaikka koiria ympärillä ja melkein sen reitillä! UPEA!
* Tunnari tehtiin näytös mallisesti kisaryhmäläisille. Rölli istuu sivulla ja kaikki muut koirakot on meidän ympärillä U:n mallisesti. Eka Rölli toheloi, nosteli muitakin vaikka toi oman. Röllin kanssa pitäisi tehdä yksi onnistunut toisto per päivä niin se ei toheloisi. Toinen meni Rölli tyyliin puhtaati heti oma kun haistoi :o)) Taitava! Kapula oli ollu mun kädessä siis EVL:n 5 sek! Vain omalla syljellä maustettuna ;o)
* Kaukot palkka Pekalla. Nousi eka istumaan...häh? Mun pitää kisoissa muistaa tehdä yksi seisomaan nousu ennen kehää. Menin siis nytkin lähelle ja yksi onnistunut maa-seiso ja palkka. Sitten takas 20m ja koko VOI sarja maa-seiso-istu-maa-istu-seiso-maa ja vapaa takapalkalle. Rölli pysyy aivan sairaan hyvin paikallaan! Uskomaton mies! :o)
* Luoksetulo stop ja vapaa taakse! UPEA!
Sitten Rölli pääsi tervehtimään Sonja kessu pentua ja Piksu mitteli pentua, se kun niiiiiiiin rakastaa pentusia..hassu uros ;o)
Kotomatkalla Rölli käppäili automaattisesti vieressä. Muutama patukka revitys matkanvarrella upeasta käytöksestä ;o) Ihanan upea pikku jäbä :oD

490690.jpg