Otettiin Pekan kanssa sellaset ilta treenit ja tein kisamaisesti. Kiitos Pekka avusta...meni kyllä ihan nappiin ;o)

Hulan kanssa seuraaminen, luoksetulo, ruutu, ohjattu,tunnari, kaukot
Tein ensin ns. kehän ulkopuolella yhden luoksetulon pysäytyksen seisomiseen asti ja vapaa taakse. Muutama seuraamisaskel ja vapaa.
* Seuraaminen kivasti, perusasennot oli tooosi hyvät. Pekka sano, että Hula on alkanu käyttää paremmin takapäätä. Hieno!
* Luoksetulo kokonaan mallikkaasti. Hula lähti ku tykin suusta ja karjaisin käskyt ja hyvin meni perille ;o)
* Ruutu vasemmalle suoraan luoksetulon päätepisteeltä. Pekka teki ruudun ja vei samalla sinne pienen sinisen pallon. Merkille sika hienosti ja ruutuun maantiekiitäjävauhtia ;o) Jei Hula rulaa ;o) Tehtiin vielä ruutu kokonaisuudessaan. Hyvin malttoi tyttö odotella seuraamiskäskyä.

Tässä välissä tein Rölskän kanssa. Samalla tavalla ku Hulalla eli valmistelin sen ennen kehää yhdellä takapalkka justkalla ja pienellä remmiseuraamisella.

Röllin kanssa seuraaminen,jäävät, luoksetulo, kaukot,nouto,ruutu
* Seuraaminen on aivan huippua siis toi jätkä on liimattu mun jalkaan. Aivan ihanalta tuntuu sen karvat omaa koipea vasten...tietää, että siinä se on :o)
* Jäävät hyvin...ei niin hyvin ku pitäis, mutta täsmällisesti ja paikoilleen.
* Luoksetulo aivan sairaan hirveellä kyydillä kohti ja "stop" käskyn kuultuaan jarrut pohjaan ja taas jäljet hiekkaan ;o) Seisomisesta sivulle samaa maantiekiitäjä vauhtia. Wau mikä ukko! Rrrrakas pikku ukko :o)))
* Kaukoissa käytin selviä kovempia käskyjä. Rölli tuijotti mua hievahtamatta ja teki vaihdot miiiiielettömän upeasti.
* Nouto oli kateissa, mutta joku ilmiselvästi sytyttyi Röllin nouto lampun onneksi palamaan ;o) Jätkä oli ihan kiihkoissaan kapulan perään. Pikkasen se pureskelee liikaa, mutta meno-paluu samalla vauhdilla ja kauniisti sivulle ja luovutus onnistui ja paikalla odottaminen ennen kiitosta. Maahtava!
* Palkaksi pääsi juoksemaan ruutuun ;o)
Voi, pitäkää peukkuja, että Rölli toimii kisoissa samalla tavalla kuin nyt muutaman päivän ajan on toiminu eli hitto niin upeasti ettei vois paremmin toimia!!!

Hulan kanssa jatkettiin...
* Ohjattu oikealle ja vasemmalle. Hula on oppinu, että mun sanoessa valmistelussa sille "oikee hae" se kattoo oikealle ja "vasen hae" se kattoo vasemmalle!!! JESSSSS!!!! Molemmat meni aivan kympillä. Hitto mikä mammukka toi Hula on!
* Tunari...joopa joo...liikaa kiiihkoa ja vaaauuuhtia. Hula syöksyi kapuloille ja räjäytti koko kasan...pyöritteli niitä jaloissaan ja toi väärän. Tehtiin uudelleen ja nyt mamma malttoi haisutella ja oikea löytyi. Kisoissa pitää ottaa nähtävästi yksi tunari ennen kehään menoa!
* Kaukot...voi venäjä...aivan sairaan hienosti! Hula peruutti kun tein läheltä...WAU!!

Mä en oikeasti tän päivän reenien jälkeen oikein tiedä pysyiskö pöksyissään vai ei...molemmat toimi kuin ajatus! Oikeesti kaiffat peukut pystyyn sunnuntaina!!!
Tämä mamma lähtee rauhoittumaan sängyn pohjalle kirjan pariin ;o) Hyv yötä!

325467.jpg