Tänään oli mun koulimisvuoro heiluissa. Menin vähän aiemmin kentälle, että ennätin ottaa Hulan kanssa muutaman liikkeen. Katakin kävi pyörähtämässä siinä.

Hulan kanssa luoksetulo, ruutu vasemmalle, ohjattu molempiin suuntiin, metallihyppy
* Luoksetulon otin ensin seisomiseen asti ja vapautus takapalkalle, sitten seisominen ja maahanmeno ja palkka minulta. Sitten vielä toiseen suuntaan seisominen, maahanmeno ja vapautus takapalkalle. Toimii!
* Ruudussa oli jo palkka valmiina alusta asti, joten Hula ei nänhy sitä ruohon seasta. Merkille upeasti, mä ehkä pysäytin liian ajoissa. Ruutuun tuhatta ja sataa. Ja mikä ilo kun sieltä löytyi lelu :o) Otin myöhemmin uudelleen ruudun, mutta niin et Hula jäi seisomaan sinne ja mä kävelin palkkaamaan sen. Vaadin siis seisomista paikoillaan hiukan pidemmän aikaa.
* Ohjattu ensin vasemmalle ja sitten oikealle. Merkille meni joka kerran sika hienosti!!!!! Vasemmalle kapulalle kummallisesti mutkitellen. Oikealle kapulalle mutkitellen ja jäi miettimään hetkeksi ennen kuin otti suuhun. Otin siis oikean uudelleen, nyt Hula meni kaarella ulkokautta ja nappas kapulan samantien. Aika vaikea tollasessa pitkässä ruohossa, mutta luulis kisojen olevan sitten tooooosi helppo ;o) Siis luulis!
 * Metallihyppy sillä meidän ihan ensiksi ostetulla metallilla, joka oli samanlainen kuin Pieksämäen kisoissa...painava ja pieni laippainen. Heitin sen yli ja sitten pidettiin ruokatauko, joka muuten toimii haukkumattomuuteen! Lähetin Hulan hakemaan kapulaa ja se teki saman ku kisoissa eli ei meinannu millään ottaa sitä suuhun. Pienen kannustuksen jälkeen kuitenkin otti ja toi kiltisti. Jaahas..siis meidän pitää harjotella tolla enempi tai erilaisilla kapuloilla!

Rölli sai olla esimerkki elukkana pepun käytön, takapalkka ja luoksetulo näytöksissä ;o)
Poitsu oli ihan kiluna tekemässä juttuja :o)

Mukavaa oli myös kouluttaa ja koulutettavat oli innoissaan tekemään :o)

350290.jpg