Käväsin eilen kassulla -15 pakkasessa ja kyllä se olo lämpeni kun alkoi huiskia. Onneksi nuo koirat on niin karvaisia ettei niihin pikku pakkanen vaikuta!

Ecalla seuruuta, pientä pompahtelua kulmissa ja hanakkaa naamanetsintää eli edistämistä. Eca tekee kyllä kivan napakasti! Luoksetulo on vaan niin kiva tuolla pölhöllä. Ruutua vasemmalle ja arvatkaas mitä tekee Eca, jolla on nyt siis nähtävästi tyhmä ohjaaja tehnyt vain OIKEALLE!!! No E lähtee tietysti merkiltä oikealle. Ei tsiisus mun kanssa!!! Väännettiin sitten rautalangasta E:lle, että kyllä ruutu käskyllä voi lähteä ihan hyvin sinne vasempaankin. VOIVOIVOI mua tyhmää! Pitää vaan muistaa tehdä tässäkin molempiin suuntiin eikä vain toiseen. Tasamaanoutoa ja E on ihan, et täh, saanko mennä suoraan kapulalle...ei siis tarte hypätä tai mennä merkille. Muutama vahvistettu nouto ja alkoihan se tuntua mukavalle Ihana pieni pöhkö koira.

 

Hulalla sit taas palkatta EVL läpi. Jostain syystä H kävi aivan hirveillä kierroksilla, olihan tämä vasta 4 päivä kun tehdään kisamainen... Ruutu vasemmalle ja kun kyseessä on tuo pieni hassua mitteli ja tyhmä iso ohjaaja, joka siis on tehnyt tällekin koiralle ruutua VAIN oikealle...niin voitte varmaan arvata mitä teki tämä jo 5 vuotta EVL:ssä kisannut koira!?! Noh, lähti merkiltä kuin nato-ohjus oikealle ja pysähtyi siihen paikkaan missä ruudun OLISI sen mielestä pitänyt olla. Uuusiksi meni siis. Loppujen lopuksi muutaman väännön jälkeen myös H muisti, että saa lähteä myös vasempaan ruutuun. OIH JA VOIH! Kaket sitten taas onnistui hienosti! Ohjattu vasempaan super hieno. Haukkumista liikkeiden välissä!!! Seuruussa tehtiin juoksua melkein heti alkuun ja mummeli innostui aivan suunnattomasti tästä, se alkoi hyppiä ja pomppia haukkuen samalla! Siis mitä on tapahtunut mun rauhalliselle kuuliaiselle mummelille? Onko joku vaihtanut siihen uudet Duracell patterit? Loppuseuruu oli todella kivaa. Tunnari aivan tajuttomalla vauhdilla, mutta hienosti oikein! Z:n ekat seiso ja istu hienot, mutta vikalla pätkällä H taas jäi! Mä sit vaan huikkasin sivu käskyn ja kun H seurasi hyvin annoin maa käskyn. Hhhmmm ja hhmmm?!? Luoksetulon pyssäykset ois voinu olla hiukan napakampia. Metalli oli tällä kertaa hieno! Ei jestas sentään, mikä tässä nyt oikein mättää? Hullua hillumista tai jäätymistä? H alkaa muistuttaa poikaansa.