Kiitoksia kaikille kivasta päivästä kamalasta vesisateesta huolimatta ;o) Nyt alkaa olla mukava olo ja sormien turvotus laskenut..hih!
Paikalla siis Minä&Hula&Rölli, Katja&Ruska&Camilla, Kata&Paavo&Tazi, Juulia&Pihka&Nuppu, Marika&Niitti&Nuuka, Katri&Hupi+Pasi ja hoffit, Ida&Max&Moritz, Erja&Merri, Johanna&Neppi&Anni. Apua meniköhän kaikkien nimet oikein?!?

Tehtiin möllitoko tyyliin. Hulan kanssa eka pääsykoe jutskat läpi ja voi venäjä, että meni huonsti :o(
* Seuraaminen kupli ja jotain muutakin ei kivaa. En mä kyllä ite nähny koko koiraa, et kait se siinä sivulla tuli kuitenkin...Mut voi ääääh! Potuttaa!
* Luoksetulossa Hula teki vanhan aikaiset ja tuli seisomisen läpi ja toisella stop käskyllä meni istumaan. Siis tÄh?Maahan tetsas upeasti! Kata sano, et mun ois pitäny stopata paaaaljon aiemmin!
* Tasamaanouto. Hula lähti Katan käsky sanasta mutta hiljaa niin annoin sen hakea.....vi...u!
* Merkki oli pieni punainen ja se oli Hulan mielestä joku ihan muu ku merkki. Ei menny millään. Ruutuun kovaa ja yli. Annoin uuden käskyn ja sanoin liian nopeasti maahan. Jouduin käyttämään kaksi ylimäärästä. Hula lähti Katan kolmannesta käskystä. Palautin sen takas aika kovalla komennolla. Kun sitten kutsuin sivulle se tuli kuulema tooosi alistuneesti...ääääh!
* Kaukoissa se eteni taas 3/4 mittaansa. Muuten teki hienot vaihdot!
Siinäpä se....Hulassa oli virtaa kun pienessä kylässä eikä ehkä jaksanu keskittyä ihan kunnolla. Se pallon kanssa leikittäminen aluksi ei ole ehkä kuitenkaan hyvä juttu.
Tein kotopihalla palautusreenit ja meni aivan sairaan upeasti! Jahah, mamma osaa mutta vain tutuissa paikoissa............................................. :o/

1442587.jpg

Röllin päästin juoksemaan patukan kanssa ja voi pojat, että se juoksikin! Isoa rinkiä ja kovaa! Näki kuinka höyryt poistui ;o)
* Paikalla makuu hienosti asennossa. Rölli rauhoittunut hyvin!
* Seuraaminen meni upeasti muutamaa pientä piippausta lukuun ottamatta. Oon tyytyväinen. Mun pitää muistaa loppuun asti pitää oma hermo ja liikkeelle lähdöt hitaina!
* Liikkeestä istuminen meni pipariksi ensin. Jäi seisomaan...mä kävelin liian reteesti ;o)
* Luoksetulossa teki Hulat. Kata sanoi samaa Röllillekin, aiemmin stop käsky!!!!Niin Rölli tuli siis seisomisen läpi. Maahan hienosti! ja sivulle :oD
* Ruutu tehtiin eka kertaa niin, että kehänauhat ympärillä. Kata oli käyny viemässä ruutuun maton ja tein pikkasen lähempää, jostain 20m. Rölli sika hyvin ruutuun matolle stop ja maahan keskelle ja pysyi AIVAN SIKA UPEASTI! WAUTSI mikä mies! Ainut vaan, että mä mokasin kun innostuin liikaa. Käskystä Rölli sivulle ja perusasentoon. Kiitin liikaa ja Röllihän kiihtyi...voi äh mun kanssa!
* Hyppynouto muuten hienosti, mutta pientä pureskelua loppuasennossa.
* Metallinouto muuten hyvin, mutta palautus Katalle ;o) Rölli taas ihan ihmeissään..hassu!
* Tunnarin perhana. Itseä saa syyttää ekasta epäonnistumisesta. En ole tehny kotona joka päivä onnistunutta toistoa ja sitten Rölli meinaa, että tämä on nouto ja kaikki haetaan! Tokalla teki Röllit ja hieno nenätyö!
* Kaukot maa-istu alotuksella. Rölli peruutti varmaan puol metriä, mutta parempi niin ;o) Aivan sairaan hienosti jaksoi kuunnella mikä vaihto tulee seuraavaksi.
Sitten Rölli sai ison pussin nameja repulla!!!
Rölliin olin tänään todella tyytyväinen pikku mokia lukuunottamatta se toimi hienosti vieraassa paikassa ja jos ottaa vielä senkin seikan huomioon, että autossa seinänaapurina oli juoksuinen typy ni UPEA MIES!!!
Kiitos kaikille mukavasta päivästä! Kohta uusiksi ja mukaan lisää innokkaita tottis tyyppejä :o) Mitsut rulaa!!! :oD

1303992.jpg