Kävin pitämässä muutamalle koirakolle koulutuksen ja samalla treenasin itse! Tällanen 3 tunnin koulutus sessio taitaa olla just paras, koska sillon jaksaa vielä itekin tehdä jotain!

Ecan kanssa käytiin kuokkimassa Kiva Teamin opetusta eli otin vaan sivulle, edessä seisomista kontaktissa, kaukojen tekniikkaa ja muuten vaan oleilua viraitten koirien läsnä ollessa. Pikku ukko on aivan huippu, muutaman kerran se katteli mitä tapahtuu, mutta suurimman osan ajasta se teki vaan mulle Kieli ulkona

Röllin kanssa kakejen ekoja nousuja taakse palkaten. Tehtiin pari tusinaa toistoa ja parani huomattavasti. Luoksetulon seisomasta maahan tehtiin myös kymmenisen kertaa sillä havaittavissa oli aikamoista ennakoimista. Rölli kyllä osaa mennä upeasti 10m päästä itsekseen maahan Silmänisku Röllin kanssa vauhti palautuksia patukalle. Välillä palkkasin heti nostosta ja välillä vasta sivulta. Suu on paljon parempi tällä tavalla, ei pureksimista ollenkaan vaan vakaa hyvä ote.

Hulan kanssa ohjattua ja se perhanan oikea ei meinaa onnistua kunnolla millään. Se on se sama mikä oli viime vuonnakin tähän aikaan. Tein ihan helppoja banaani harjoituksia, että sain Hulan kaartamaan kunnolla sinne oikeaan. Vasempaan suuntaan ei ole tällaista ongelmaa. Hula tuntuu kaartavan kamalan jyrkästi oikelle lähtiessä ja sillon se eksyy juuri sinne keskelle. Tunnari taas isolla kasalla ja kyllä mamma tekee upeaa haisuttelutyötä Nauru Kakejen ekoista palkkasin myös Hulaa. Luoksetulossa otin sitä viimestä eli maasta sivulle. Halusin vauhdikasta riemukasta sivua, joten palkkailin paljon. Kivaa! Merkkiä hangattiin myös tänään pallon kanssa.

Mukavat treenit ja paljon saatiin aikaiseksi vaikka paljon jäi vielä tekemättä. Ihanaa, että olen saanut taasen motivaatiota takaisin...johtuiskohan juttu tuokiosta Katjan ja Niinan kanssa, jotka hehkuttaa kuin ne on reenannu Silmänisku

 

328043.jpg