Mentiin sitten oikein porukalla. Mä, Pekka ja Katja koko lauman kanssa. Niina oli vetämässä pentuekoulutusta, johon osallistu sitten Katja Ruskan ja Kata Tazin kanssa...kyllä taas kerran silmä lepäs ku katto mistujen menoa. Upeita haukkuja. Niinalla oli Rölli esimerkki eläimenä.

Pentukurssin jälkeen käskytin Kataa ja Paavoa englanniksi. Pekka otti Röllin kanssa avon läpi itekseen ja sitten töristiin. Rölli raukka oli päästään aivan sekaisin kun Picolla oli juoksut...kuola vaan virtas suusta pojalla. Paikalla makuussa Ruska oli Röllin ja Picon välissä ja se menikin hienosti. ;o)

Jalka kuulumisia. Tänään olin eka kertaa koirien kanssa lenkillä yhdellä kepillä. Se taisi jo itessään väsyttää ku jännitti, että kuinka selviän. Selvisin hienosti eikä polvi tuntunu yhtään aralle. Olin kyllä aivan totaali naatti poikki ku pääsin sisälle, että kaaduin sänkyyn ja nukuin tiedottomana muutaman tunnin. Aika väsyny olo on nyttenki. Ajattelin mennä kuumaan suihkuun ja pötkähtää takaisin petiin. Timokin tulee takas Saksasta yöllä :o)
325467.jpg