Juu tosiaan, auto sano eilen sopimuksensa irti. Nyt sit istuskelen ja touhuan kotosalla. Josko saisi aikaiseksi kaikkea. Voin kertoa, että nämä ilmat ei helpota noita kipuja yhtään. Voi kun tulis pakkanen ja lunta!

Nytpä siis messari viikonlopun tarinoita ensin. Me mentiin äitin kanssa tyhjentämään Kallun asuntoa jo torstaina. Kyllähän sen varmaan jo arvasi sinne mennessä, että itketään, nauretaan...eikä saada mitään aikaiseksi. Kaksi päivää siellä duunattiin ja alkuun saatiin hommat.

Perjantai iltana oli vuorossa tokonäytös treenit messarissa. Mun pää nyt tietty oli jossain ihan muualla kuin siellä.. Hotellilla pesin illalla vielä Ecan ja Hulan seuraavia päiviä varten.

Lauantaina 3.12 sitten heti aamusta jo messariin. Saatiin auto lämpimään sisälle parkkiin ja jätin Hulan vielä sinne keräilemään iltaa varten. Röllin kanssa alotettiin näytöksessä. Tunnetusti Rölli pisti omiaan joka väliin enkä mä voinu muuta kuin nauraa Porukka oli tykänny. Näytti kuulema siltä, että koirilla oli kivaa...hih! Ainakin Röllillä oli! Siitä nopsaan näyttelykehän laidalle ja Eca kehään. Tuomari ei tykänny jostain syystä ja Eca sai EH:n. Siinä välissä oli sit just pieni rako, et ennätettiin syömään äitin kanssa. Hain Hulan autosta poikien luo odottelemaan karsinnan alkua.

Kaksi päivää asunnon tyhjennystä, koko päivän seisominen ja tuloksena tooodella väsynyt ohjaaja. Joka tapauksessa nautiskelin Hulasta kehässä. Eka kehään päästiin pikkasen vajaa 8 illalla.

1. kehä, tuomari: Carina Ranne

* ohjattu nouto oli ihan super hieno 10

* ruutu oli myös super 9,5

* Kaket...oi ne kaket...meni ihan mönkään! 5

2. kehä, tuomari: Kaisa Lähdesmäki

* paikalla makuu 10

* paikalla istu 9

* metallihyppy oli hiiidas 8

* luoksetulossa valui stopin 7

3. kehä ja mä luulin, et ois tauko...en keskittyny ennen kehää ja sen kyllä huomas... höh!Tuomari: Ralf Björklund

* Z ja Hula säveltää aivan omiaan 0

* seuruu oli ihan ok 8,5

* tunnari oli hieno 9

Hula teki kivasti, mutta tuo perhanan nolla, höh! Mä nautiskelin kuitenkin kehissä olosta ja niin teki Hulakin!

Yhteensä: 239,5 pistettä ja 27./50 sija

Oltiin hotellilla 12 aikaan yöllä. Ei siinä heti meinannu uni tulla kun kävi niin kierroksilla. Seuraava aamu olisi just taas siinä ja pitäis saada jalat siihen kuntoon, et pystyy kävelemään. Ei muuta kun Ice power paketointi ja tuhti pilleri määrä ja peiton alle

 

 

Sunnuntai aamu 4.12 ja suunta taas messaria kohti. Tästä päivästä tuli entistäkin kiihkeämpi! Mitteli kehän laita oli jo täynnä eikä päässy istumaan. Ecan kanssa kehään ja ensimmäinen tuomari joka katto hampaat niin takaa, et huomas puutokset... Ei sentään lennetty hylsyllä ulos. Tuomari tykkäsi kovasti Ecasta ja oli harmissaan kun piti antaa EH. Sitten tulikin jo tulipalo kiire Röllin kanssa tokonäytökseen! Koppasin ukon mökistä ja juostiin näytökseen. Kaikki ketä tuntee Röllin tietää, että tällä tavalla tulee vaan ruumiita...Rölli riehu kuin päätön kana näytöksessä ja mä nauroin

 

Birgitalle taas kerran iiiiiiiiso kiitos kuvista!!! Olet aarre!

Ja kaikille ketkä ihmettelee tuota mun vaatetusta; Ecan näyttelykehästä syöksyin Röllin tokonäytökseen ja näytöksestä Hula näytelmäkehään Hulan kanssa vetsku kehään. Tuomari tykkäsi mummelista ERI1, SA, ROP-VET ja tervemenoa isoon kehään! Tuomari kirjotutti arvosteluun, että super kunnossa oleva narttu, joka on jäntevässä lihaksikkaassa kunnossa. Sellanen mummo Eihän me siellä isossa kehässä pärjätty, mutta olihan hienoa tepastella ihan rauhakseen parrasvaloissa. Ison kehän takia siis venähti tämäkin päivä. Kotona oltiin 11 aikaan illalla. Voinen kertoa, ettei muutamaan päivään kyenny edes kävelemään!!

Tuulimylly...joka vielä kasassa..hih!

 

Muutama päivä sellaisessa tokkurassa kipulääkkeistä, ettei tienny mikä maa tai valuutta. Sitten muutama päivä Pieksämäen karsintaan ja Hula satuttaa toisen etujalkansa MAH:n hallilla. Meni ohjatun kapulalle niin raivona, että liukastui ja venäytti jalkansa. Ei siinä sit mitään voinu. Piti vaan luottaa Hulaan ja mennä Pmäelle testaamaan treenaamatta viikkoon...tai no olihan se yksi ohjattu missä satutti jalkansa.

Pieksämäki 10.12

1. kehä, tuomari: Mauri Pehkonen

* Paikalla istu 10

* Paikalla makuu, oli SYÖNY maasta jotain 8

* Seuruu oli ok 8

* Z onnistui, vaikkakin joku ihme häröily oli vikassa istumisessa 9

* Ruutu oli hieno 9

2. kehä, tuomari: Marko Puranen

* Luoksetulosta mä tykkäsin itse tosi paljon! 8

* Ohjatusta tykkäsin myös. Merkillä töpsötti ihmeellisesti, mutta taisi olla tassu kipeä kun käännähti 8,5

* Metallihyppy oli kiva 8

* Tunnari oli hienoa Hulaa 8,5

* Kaket oli parhaita mitä Hula on tehny 5

Yhteensä: 260 pistettä ja 23./34 sija

Hula toimi ihan tosi hienosti!! Pistän videot tänne kanssa niin näätte kuin toimi