Valitettavasti viime kisoista ei saatu viiteo pätkiä ku kamera jääty! Kuva on jotain kummallista viivaa täynnä vaan...noh, pääasia, et tulos tuli ;o)

Röllin möllikkä möhelsi oman kisansa läpi ja oli huonoin esitys meidän uralla enkä halua edes ajatella koko suoritusta. Se kokeilu, juoksuttaa ennen on nähtävästi tuhoon tuomittu!!!! Rölli kuumeni AIVAN kiehuvaksi ja kupli ja teki kaikkea mahdollista. Kun ois pitäny tehdä yksi asia kunnolla niin meidän pikku jäbä ennätti tekemään sen yhden huitaisemalla ja siihen vielä miljoona asiaa päälle. Tuomari Ralf Björklund sanoi kyllä, että huomaa koiran osaavan kunhan saisi tuota virettä hiukkasen laskettua....niin ja sitten joku viisas voisi minulle kertoa mitenköhän se tapahtuu koiralla joka virittää itsensä JOKA LIIKKEESTÄ!! Ja jopa siitä, että se näkee treenikentän. Koti pihalla se toimii ihan rauhassa, mutta heti kun siirrytään kentän laidalle alkaa joku voima jyllätä...ihan kun V10 moottori alkaisi kaasutella niin, että koko auto hytkyy ja liikkeelle lähdetään renkaat ulvoen ja sutien...

1393388.jpg
Rölli lähtee ruutuun........vvvrrrrrmmm!!!

No niin ja nyt sitten siinä sivussa kun yritän saada automaatti ryyppyä pois Rölliltä keskityn Hulan tulevaan koitokseen eli valmennusrenkaan pääsykokeeseen, joka on 19.4. Sielläkin pitää vaan muistaa, että Hula kyllä osaa ja keskittyä omaan tekemiseen.

Pääsykokeissa on liikkeinä
* Paikalla istuminen 2min
* Seuraaminen
* Luoksetulo
* EVL ruutu
* Tasamaa nouto
* Kaukot

Noitten liikkeiden vahvistaminen siis pääasiassa! Pitää ettiä jotain erilaisia paikkoja missä hiukka huono näkyvyys. Loviisan kenttä on kuulema vaikea. Ruutu pelottaakin kaikista eniten siellä. Pyrin vahvistamaan Hulalle uskallusta juosta vaan siihen suuntaan mihin näytän.
Kirjottelen meidän edistymisestä ja ihmeellisimmistä harjoituksista mitä keksin ;o)

1393430.jpg