Tein ennen mun omaa oppilasta Hulan kanssa pienet palkkaus jutut luoksetulon vikalla pätkällä, ruudussa ja seuraamisessa. Sitten Tiina auttoi mua kisamaisesti Hulan kanssa tunnin jälkeen.

Ruutu aivan sairaan upeasti. Merkille vauhdilla ja stoppas käskystä upeasti, ruutuun kovaa ja taas stoppas ja maahan keskelle. Sivulle vauhdilla omalle paikalle. WAU!

Luoksetulo tosi hyvällä vauhdilla ilman ennakointia missään vaiheessa. Upea stop ja vielä upeampi maahan. Ja sitten se vika siirtymä tois kivalla vauhdilla suoraan. VOI HUH HUH miten kiva!

Idarin asennot napakasti ja suoraan, seuraamiseen lähdöt ilman ennakointia. Aivan mahtava. PLIIS tällai nää kaikki SMssä!

Illalla ennen MAHn koulutuksia tein Hulalla vielä kaket. Tyttö pisti parastaan ja tekas erittäin upeat kaket. Vielä pientä seuraamispätkää ja palkaksi keppejä!

Rölli pääsi tekemään seuraamista, kapulan tuomista palolle, se onnistui tänäänkin eli toimii tuo lelu houkutin kivasti pureskelun estoon! Muutama helppo ruutu pallo palkalla ja ohjattua yhdellä kapulalla ja vauhtipalautuksia. Aivan mieletön ukko!

Eca teki vaan katsekontaktia, pieniä pätkiä sivulla oloa ja kaukokäskyjen tekniikkaa.

Ihanat pallerot mulla Kieli ulkona

 

1240432028_img-d41d8cd98f00b204e9800998e