Katjan kanssa hyökiksellä. Iiiihana auringon paiste. Mulla oli vaan t-paita ja reeniliivi....nii ja tietty housut ;o) Ainii, näin tänään ekat leskenlehdet..wautsi wau kesä tulee. Tänään lämpimin päivä tähän mennessä ja naama punottaa :o)

Katja alotti tänään Camin kanssa ja mä Röllin. Katjalle iso kumarrus Ruskan kanssa seuraamisharjoittelusta. Saitte todella hienoja tuloksia aikaan! :oD

* Röllin kanssa tehtiin tänään erittäin vapaa muotoista reenausta. Olin hiljaa ja Rölli sai tarjota mulle kaikkea kivaa ;o) Olin rakentanu 2 x 2m ruudun matolla, jonne Rölli tarjoilikin upeasti eri suunnista (6). Etutassu matolle ja palkka tuli! Matkaa oli noin 5 metriä. Tänään oli paljon parempi kuin eilen vaikka häiriötä tuntui olevan enemmän.
* Olin laittanu Hulaa varten merkit valmiiksi sillai, että keltaselta tötsältä mennään pienelle punaiselle ja siitä oranssille tötsälle. Röllihän sitten teki ihan huipusti. Ajattelin käydä näyttämässä, mutta kun kysyin "missä merkki" ni poitsu olikin jo oikassu merkille hienosti :oD tehtiin sitten kaikki kolme putkeen!
* Luoksetulo vauhdilla eka palkkasin seiso ja maa ->vapaa. Seuraavaksi juoksin Röllistä poispäin, käännähdin ja kutsuin samantien ja pysäytin seisomaan. Wau mikä vauhti ja stop. Siitä samoin tein vapautus takapalkalle!
* Kaket niin, että Katja seisoi Röllin takana. Rölli meni jotenkin sekasin ku Katjan varjo näkyi sen edessä. Rölli tuijotti vaan heiluvia jutskuja eikä liikkunu, sit ku liikku ni nousi istumaan...siis täh? Ei me olla sitä otettu pitkään aikaan kun oon vahvistanu seisomaan nousua. Lyhyeltä matkalta muutama onnistunu toisto ( kiitos Katja taas muistutuksesta!) sen jälkeen takas pitkään matkaan ja upeasti onnistui maa-seiso-istu! Vapautus vasta kun Rölli oli hetken istunu.
* Hyppynouto puulla ja metallilla. Mun pitää itse muistaa heittää aika lähelle ettei Rölli kierrä estettä...niin tai harjotella vinoheittoja ;o) Rölli kyllä noutaa innokkaasti ja perusasento on hieno lopussa! :o)
Patukan kanssa spurttailua lopuksi. Se oli kyllä aika rauhallisen oloista laukkailua, mutta hyvä niin ;o)

* Hulan kanssa seuraamisen askeleita, käännöksiä yms. avustaen. Hula hakee jo tosi upeasti oikean paikan! Tästä se lähtee!!!
* Merkki hömpötys Hulan kanssa. Seisoin suurin piirtein keskellä ja Hula sai itse päättää mille merkille ekaksi juoksee. Keltainen tötsä oli sen mielestä helpoin! Pieni punainen vaikein. Hula ei vaan jotenkin hiffaa sitä, se ei ole Hulan mielestä mikään merkki. Muutamien kertojen jälkeen kun olin kertonut missä on oikea paikka ni johan alkoi sujua. Heitin pallon aina kun Hula juoksi merkin taakse. Pallo olikin tehokkaampi kuin nami! Kiva merkki harjoitus itse asiassa :oD
* Luoksetulo maahan asti. Katja käskytti ja huomasi, että Pekka on vaan käskyttäny koska Hula lähti tulemaan Katjan "käsky" sanasta. Käskin Hulan takas lähtöpaikalle. Ja ei kun uudelleen... Hula lähti alkuun epävarmasti, mutta vauhti kasvoi ja hienot pysäykset tulikin :o) Vapautus takapalkalle.
* Kaket about 7 metristä. Hieno mimmi!!! Tääkin alkaa mennä kerta kerralta paremmin! :o)
Hula sai taas juoksennella. Päästin Mintun ja Röllin vielä siihen mukaan. Kivaa näytti olevan ;o)

300019.jpg