Meikä katto kellosta aikaa, et saa heittää kepit taas nurkkaan ;-) Puolen päivän aikaan tuli 2 vuorokautta täyteen pistoksesta ja täähän tietty starttas intopiukeena Vuokkosille :-) Meillä meni treenisuunnitelma uusiksi tuon kortisonipiikiin takia. Jäi treenejä väliin ja huomenna on pakko tehdä hiukan vielä jotain...vaikka piti olla vapaata. Lauantai sit vapaa ja sunnuntaina heti aamusta voi todeta, että "herran haltuun!" Jestas, että voi jännittää "vanhaa kettua" näin paljon. Kunhan vaan saan pidettyä oman paketin kasassa niin ehkä sitten pystyn auttamaan tuota Eiccaa kehässä :-)

Tänään olin siis yksin halllilla, joka osoittautui huonoksi ideaksi. Sillon tulee väännettyä ja väännettyä ja väännettyä. Argh, melkein tunnin verran Ecalla, joka on IHAN LIIKAA! Mutta positiivista oli se, ettei vauhti hiipunut. Loppulenkillä oli niin hirveesti vielä virtaa, että juoksivat Röllin kanssa kauhiata rallia ;-)

Ensin ne mitkä vaati kunnon väännöt ja sitten loppuaika muuten vaan vääntöä ;-)

* Luoksetuloa mun taakse palkalle ja Ecan taakse palkalle. Sai pyssätä vasta kun tuli kunnon laukalla. Suurimman osan toistoista tehtiin stoppeja. Jäi tekemättä vika pätkä ihan kokonaan eli huomenna muutama loppuun asti ja vaan vika pätkiä.

* Ohjattunouto niin, että ruutu oli vasemman takana. Pieni punainen merkki aivan loistavasti JOKA KERTA!!! Eka kerralla Eca TAAS lähtee oikealle kun näytän vasemmalle. Vien sen kapulalle ja bileiden kera takas mun paikalle. Uudelleen JA SAMALLA tavalla! Siis niinku TÄH? Nyt stoppasin, pyysin takas merkille ja ohjasin läheltä kapulalle. Uudelleen ja nyt sujui hyvin.

* Z eka käännös vasemmalle eli se vaikeampi, seiso-maahan-istu. Tein liikkeenä ja nyt sujui ilman jätättämisiä. Tekeeköhän se käskytys tässä nyt sen nihkeyden? Mä kyllä huomasin kokeessa, että viiletin ku tuulispää eli samalla tavalla kun Hulan kanssa. Mun pitää muistaa kokeessa kävellä rauhallisesti ja odottaa sekunnin murto-osa vasemman käännöksen jälkeen, että ennättää mukaan :-) Tätä ei siis tartenu höylätä sen enempää.

* Piiiiiiiiiitkä seuruu eikä mitään huonoa sanottavaa. Olis luullu, että nyt Eca alkaa himmailla yms kun on tehty jo kaikkea alle ja PALJON! Ehkä mun oma asenne seuruuseen on pikkasen muuttunu? Vai kenties meidän molempien? :-D

* Metallihyppy ja Eca ei meinaa hypätä takas. Se kieppuu esteen takana ihan sen näköisenä kuin ei uskaltais tulla. HÖH?!? Tehtiin sitten muutama toisto ja naksu hypystä.

* Tunnarissa Eca oli epävarma ja tarkasteli moneen kertaan. Muutama varma haistelu vielä lopuksi. Ecalle on paljon helpompi kun joku vie eikä niin, että kaikissa on mun hajua jonkin verran!

* Ruudun merkki hienosti vaikka oli tosi vaikeassa paikassa. Ruutuun miljoonaa vaikka matkalla oli Z:n tötsiä. Naksu maasta. Palkkasin kävellessä ohi. Sivulle tulossa otettiin "pohkeenväistöä" oikealle, et sain Ecan kunnolla seuruuseen ilman käskyä :-)

* Pitkä seuruu uudelleen. Ja taas hieno suoritus. Nyt jäi kyllä hyvä fiilis seuruusta!!! :-D

* Sitten vielä ohjattunouto toiseen suuntaan niin, että ruutu jää mun taakse. Ensin se vasen ja nyt käänsin pään kunnolla vasempaan ja Eca lähti jo siitä :-) Sitten testaisn vielä sen oikean, joka toimi hienosti! Nyt on hangattu sitten tuota ohjattua. Tässä jäi tekemättä myös sivulle palautus eli huomenna otettava palautus ettei sit jää se tökkimään kokeessa.

* kaket 20 metristä niin, että Ecan edessä lauta ja ramppasin palkkaamaan joka vaihdon. Tää tyyli on toiminu tällä koiralla kaikista parhaiten.

Eiiiih, ihan kaameesti tekstiä! Anteeksi lukijat....hirveesti pähkäilyä treeneistä ja kokeessa olosta. Nyt on enää 2 koetta ennen leikkuria ja ennen SM TOKOa! Apua! Onnex oon Mikkelissä kuntoutumassa niin tulee käytyä kisapaikalla ;-)